Ana SayfaDizilerMasterChef 2020 Ne Zaman Başlayacak?

İlgili Postlar

MasterChef 2020 Ne Zaman Başlayacak?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programlarından MasterChef’in 3. sezon seçmeleri büyük bir hızla devam ediyor. Acun Ilıcalı, Survivor’da yaptığı açıklamada MasterChef seçmelerine aşırı bir talep olduğunu ve o yüzden duyuru yapmadıklarını belirtti. MasterChef 2020 ne zaman başlayacak? Jüri üyelerinde bir değişiklik olacak mı?

 MasterChef’in Birincisi Kim Oldu?

MasterChef 2020 Ne Zaman Başlayacak?

Acun Ilıcalı, Survivor’da MasterChef Türkiye’nin 3. sezonunun başlama tarihinin ne zaman olduğunu açıkladı. 14 Temmuz 2020 salı günü büyük final yapacak olan Survivor’dan üç gün sonra MasterChef yarışma programının başlayacağını ve yarışmaya büyük talep olduğunu, çalışanlarının büyük yoğunluk yaşadıklarından dolayı başvuru yapılmasını istemediklerini söyledi. Acun Ilıcalı’da şef olmak hayali olmayanların yarışmaya başvurmamalarını istedi. Büyük titizlikle yapılan seçmeler halen devam ediyor.

Reytingleri alt üst eden MasterChef Türkiye’nin 3. sezonu, 17 Temmuz 2020 cuma günü ilk bölümüyle ekrana gelecek. MasterChef Türkiye, 1. ve 2. sezonunda olduğu gibi yine izleyicileri ekrana kilitleyecek. Türkiye’nin en iyi şefinin arandığı MasterChef’in jüri üyelerinde bir değişiklik olup olmayacağı konusunda henüz bir açıklama gelmedi. Büyük bir ihtimalle aynı kadro devam edecek.

MasterChef Türkiye’nin 3. sezonunda birinci olan yarışmacıyı yine büyük para ödülü bekliyor. Ayrıca ikinci ve üçüncü olan yarışmacıları da süpriz ödüller bekliyor.

MasterChef Türkiye 3. sezon ilk bölümü 17 Temmuz 2020 cuma günü Tv 8 ekranında olacak.

MasterChef’te Finale Kalan İki Yarışmacı Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler