Ana SayfaDizilerSurvivor 20. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın Erzak Ödülünü Hangi Takım...

İlgili Postlar

Survivor 20. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın Erzak Ödülünü Hangi Takım Aldı?

Survivor 2020, bir haftayı daha geride bıraktı. 14 Temmuz salı günü büyük final yapacak olan Survivor’da heyecan gittikçe yükseliyor. Yarışmanın dün akşam yayınlanan bölümünde 7 yarışmacı arasında kaptanlık oyunu oynandı. Kazanan yarışmacı haftanın ilk kaptanı olarak, hangi takım rengini belirledi ve sonra takımına 4 yarışmacı aldı. Kaptanlık oyununda ikinci olan yarışmacı ise, diğer rengin takım kaptanı oldu. Survivor 20. hafta kaptanlık oyununu kim kazandı? Haftanın erzak ödülünü hangi takım aldı? Detaylar haberimizde….

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 20. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

Haftanın ilk kaptanlık mücadelesinde nefesler tutuldu. Cemal Can, yine büyük bir başarıya imza attı ve haftanın ilk takım kaptanı oldu. Sercan ise, oyunda ikincilik elde ederek ikinci takım kaptanı oldu. Mavi ve Kırmızı takım kuruldu. Cemal Can’ın parkurlardaki başarısı göz ardı edilemez hale geldi. Finali göreceği kesin gözüyle bakılan yarışmacı üç haftadır ilk veya ikinci kaptan olmayı başarıyor.

Mavi takım kaptanı Cemal Can, yarışmacı olarak Nisa, Barış ve Berkan’ı seçti.

Kırmızı takım kaptanı Sercan ise yarışmacı olarak, Yasin ve Elif’i seçti.

Haftanın Erzak Ödülünü Hangi Takım Aldı?

Takımlar kurulduktan sonra erzak ödülü oyunu başladı. Mavi takım önde üst üste oyunlar aldı. Skor bir ara 9’a 7 iken, Kırmızı takım oyunları alıp farkı kapattı. Her iki takımda 9’a 9 oldu. Sonuç bayrak yarışına kaldı. Bayrak yarışında Kırmızı takımdan Sercan ile Elif, Mavi takımdan Cemal Can ile Nisa ikişerli olarak parkura çıktı.

Öncelikle Cemal Can ile Sercan, yarıştı. Elif ile Nisa, parkuru tamamladıktan sonra Sercan ile Cemal Can, atışları yaptı. Her iki yarışmacının da oldukça heyecanlı olduğu gözlendi ve ilk önce atışları tamamlayan yarışmacı Sercan oldu. Sercan son atışıyla oyunu takımına kazandırdı. Erzak ödülünü Kırmızı takım kazandı.

Bir dolap dolusu yiyeceğin sahibi olan takım bir hafta boyunca erzaksız kalmayacak. Yarışın sonunda Cemal Can, üzgün olmadıklarını çünkü telafisi olmayan bir oyunu kaybetmediklerini söyledi.

Survivor 19. Hafta İletişim Ödülünü Hangi Takım Kazandı? Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler