Ana SayfaDizilerSurvivor 19. Hafta İletişim Ödülünü Hangi Takım Kazandı? Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim...

İlgili Postlar

Survivor 19. Hafta İletişim Ödülünü Hangi Takım Kazandı? Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Survivor’un dün akşamki bölümünde takımlar iletişim ödülünü alabilmek için var güçleriyle mücadele verdi. Kazanan takım iletişim ödülünün sahibi olarak yakınlarının gönderdiği videoları izleme imkanına erişmiş oldu. Survivor 2020, son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. 19 haftayı da geride bırakan Survivor’da geriye 7 yarışmacı kaldı. Survivor 19. hafta iletişim ödülünü hangi takım kazandı? Haftanın elenen yarışmacısı kim oldu?

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 19. Hafta İletişim Ödülünü Hangi Takım Kazandı?

İletişim oyunununda yarışmacılar takım olarak yarıştı. Yarışmacılar eşleşti ve ikişerli olarak zorlu bir parkurda mücadele etti. Yüksek bir parkurdan havuza atlandığı oyunda Nisa’nın lensleri kaydı ve zor anlar yaşadı. Neredeyse başa baş geçen iletişim oyununda skor 9’a 7 iken son oyuna çıkan Berkan skoru 10’a 7 yaptı ve takımına ödülü kazandı. İletişim ödülünü kazanan Mavi takım oldu.

Elif, Evrim ve Sercan daha önceden iletişim ödülünde yakınlarıyla görüşmüştü. Berkan, ilk kez ödülün sahibi olduğu için oldukça heyecanlandı. Yakınlarının kendisine gönderdiği videoları izleyen Berkan oldukça duygusal anlar yaşadı. Daha sonra mavi takım yarışmacıları kendilerine hediye edilen telefonlarla bol bol fotoğraf çekindiler ve çektikleri fotoğraflar sosyal medya hesaplarında yayınlandı.

Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Eleme konseyinde Acun Ilıcalı, potada olan Evrim, Nisa ve Sercan’a tek tek duygularını sordu, Evrim, adaya gülerek geldiğini gülerek gideceğini, dışarıda kendisini yeni bir hayat beklediğini, aslında finale kalmak istediğini ama geldiği noktadan da gayet memnun olduğunu söyledi. Nisa ile Sercan ise, elenmeleri durumunda çok üzüleceklerini belirtiler.

Acun Ilıcalı, Survivor 2020’nin 19. hafta elenen yarışmacısının EVRİM olduğunu açıkladı. En az SMS oyu alan Evrim üzgün olduğunu dile getirerek, arkadaşlarıyla tek tek vedalaştı ve kalan arkadaşlarına başarılar dileyerek konseyi terk etti.

Böylece yarışmada geriye 7 yarışmacı kaldı. Acun Ilıcalı, kalan 7 yarışmacıya yakında yapılacak büyük ödül oyununda araba verileceğini açıkladı. Gözler Yasin’in üzerine çevrildi. Yasin, hep araba ödülü kazanmak istediğini belirtti. Bakalım büyük ödülün sahibi kim olacak?

 Survivor 19. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın Üçüncü Eleme Adayı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler