Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 17. Bölümüyle Sezon Finali Yaptı! Sancar'a Ne Olacak?

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 17. Bölümüyle Sezon Finali Yaptı! Sancar’a Ne Olacak?

Star Tv’nin fenomen dizisi Sefirin Kızı, 17. bölümüyle sezon finali yaptı. Dizinin sezon finali bölümünde; Melek’in kaybolmasıyla ortalık karıştı. Menekşe, Yahya’yı tehdit ederek yakasını kurtarmaya çalıştı. Kahraman, yolda bulduğu Melek’i Gediz’e teslim etmek zorunda kaldı. , Sancar ile Nare. derin bir nefes alırken, Kavruk’un uyanmasıyla herkes derin bir nefes aldı. Elvan ise, Menekşe’nin kocasını tehdit ettiğini anlayıp Loki’yi işe aldı. Nare, Akın’ın eline düştü. Nare’yi kurtarmak isteyen Sancar vuruldu. Sancar’a ne olacak?

Pazartesi Dizileri 2020

Sancar’a Ne Olacak?

Menekşe’nin Yahya’yı tehdit etmesiyle ortalık karışır. Melek, sinir krizi geçirip, Kavruk’un bagajına saklanır ve oda Akın’ın peşine düşerken kaza yapar. Melek, yardım ararken Kahraman’la karşılaşır. Kahraman, Melek’e Geidz’e emanet eder. Bu arada, Melek’in nerede olduğunu bilmeyen Nare, kendinden geçer.

SEFİRİN KIZI 17. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Menekşe, Yahya’yı Dudu ile ilişkisini Elvan’a söylemekle tehdit eder. Yahya, mecburen Menekşe ne diyorsa Sancar ve Nare’ye onu söyler. Gediz’in evine gelen Melek, ona olanları anlatır. Kaza yaptıktan sonra birilerinin konuştuğunu ama anlamadığını ona söyler. Ama ne babasıyla nede annesiyle konuşmak istemediğini yineleyip kendisini banyoya kilitler.

Nare ile Sancar, kızlarını görmek için Gediz’in evine gider. Ama Melek, onlarla görüşmek istemez. Ortalığı karıştıranın Menekşe olduğunu öğrenen Sancar, ondan hesap sormaya konağa gider. Menekşe, tutuşmaya başlar ve tüm suçu Yahya’nın üzerine atar. Elvan, Yahya’nın Menekşe tarafından tehdit edildiğini anlar ama ne olduğunu bilemez.

Menekşe’nin Loki’yle ilişkisinin olduğunu bilen Elvan, onun da iplerinin elinde olduğunu söyler. Menekşe, tutuşmaya başlar..Bu arada Akın, Kahraman’dan Nare’yi ister. Karşılığında o çok kaybetmek istemediği marinası elinde olacaktır. Oda Nare’ye kumpas kurup onu Akın’ın yanına getirir. Sancar, Nare’yi takip ederken tuzağa düşer.

Aynı şekilde Nare’de yolda aldığı bir kadına acıyıp onun tuzağına düşer. Nare, yolda bulduğu kadını marinaya bıraktığında neye uğradığını bilmeden kendisini Akın’ın teknesinde başka bir ülkeye yolculuk ederken bulur. Sancar, Nare’nin tekneyle uzaklaştığını görüp denize atlar. Üst üste kurşun yiyen Sancar, denizin dibine batar.

Sefirin Kızı 17. Bölüm Sezon Finali Fragmanı Yayında! Sancar Ölecek Mi? Melek’e Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler