Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 17. Bölüm Sezon Finali Fragmanı Yayında! Sancar Ölecek Mi? Melek'e...

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 17. Bölüm Sezon Finali Fragmanı Yayında! Sancar Ölecek Mi? Melek’e Ne Olacak?

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı 17. bölümüyle 22 haziran pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Menekşe’nin hamileliği öğrenen Nare, Sancar’ın adını bir daha anmamak üzere yemin eder. Sancar, Nare’nin mahkeme sonrasında kızını da alıp İsviçre’ye gideceğini öğrenir. Ona gitmemesi için yalvarır ve eğer giderse çok kötü bir adam olacağını söyler. Menekşe ise, Melek’e hamile olduğunu söyler. Bunun üzerine Melek arabanın bagajına saklanır. Kavruk’un sürdüğü araba kaza yapar. Sefirin Kızı 17. bölüm sezon finali fragmanı yayında. Sancar ölecek mi? Melek’e ne olacak?

Pazartesi Dizileri 2020

Sancar Ölecek Mi? Melek’e Ne Olacak?

Sefirin Kızı 17. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nare, Kavruk’un başında Melek’in kanlı hırkasını buluyor. Bu arada Akın, Kahraman ile yaptığı anlaşmaya göre yurt dışına giderken Nare’yi de götürmek istiyor. Nare’yi kaçırmak için yapılan planla silahlar patlıyor. Sancar, vuruluyor. Melek evi bulabilecek mi?

İşte Sefirin Kızı 17. bölüm sezon finali fragmanı….

SEFİRİN KIZI 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Menekşe, hamileliğini kullanarak konağa annesini yerleştirir. Gülsiye’nin odasını annesine verdirir. Konakta huzuru kalmayan Halise, ancak Menekşe’nin hakkından Elvan’ın geleceği için, Yahya’ya karısını konağa geri getirmesini ister. Elvan, Yahya’nın teklifini önce kabul etmez. Çünkü Yahya’dan bir özür bekler. Olmayınca da gitmek istemez.

Nare’nin gitmekte kararlı olduğunu öğrenen Elvan, mecburen konağa geri döner. Menekşe, onu görür görmez huzursuz olur. Elvan, direk Menekşe’nin annesiyle kardeşine misafirliğin üç gün olacağını söyleyip onları kovmaktan beter eder. Bu arada hiçbir şeyden habersiz Melek, babasıyla annesinin tekrar evlenip kendisine kardeş yapmalarını ister.

Menekşe, Yahya’nın Elvan’ı aldattığını öğrenip onu tehdit eder. Yahya’dan Melek’i konağa getirmesini ister. Melek konağa gelir gelmez, Menekşe, hamile olduğunu ona bir kardeş geleceğini söyler. Melek, titremeye başlar. Yahya, Elvan’ı bulup ondan yardım isteyene kadar Melek ortadan kaybolur.

Kahraman, Akın polislere teslim edilmeden onu bulup kaçırır. Kavruk, bagaja gizlenen Melek’ten haberi olmadan onların peşine düşer ve araba kaza yapar. Melek, bagajdan çıkıp hareketsiz yatan Kavruk’un başında gider. Ama ne yapacağını bilemez. Yanına gelen sokak köpeğiyle birlikte yardım bulmak için oradan ayrılır.

 Sefirin Kızı 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kazadan Kurtulan Melek Evini Bulabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler