Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kazadan Kurtulan Melek Evini Bulabilecek...

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kazadan Kurtulan Melek Evini Bulabilecek Mi?

Star Tv’nin sevilen dizilerinden Sefirin Kızı, uzun bir aradan sonra yeni bölümüyle dün akşam izleyicisiyle buluştu. Menekşe’nin hamileliği öğrenen Nare, Sancar’ın adını bir daha anmamak üzere yemin etmişti, Sancar, Nare’nin mahkeme sonrasında kızını da alıp İsviçre’ye gideceğini öğreniyor. Ona gitmemesi için yalvarıyor. Giderse çok kötü bir adam olacağını söylüyor. Menekşe ise, Melek’e hamile olduğunu söylüyor. Bunun üzerine Melek arabanın bagajına saklanıyor. Kavruk’un sürdüğü araba kaza yapıyor. Kazadan kurtulan Melek evini bulabilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Kazadan Kurtulan Melek Evini Bulabilecek Mi?

Sefirin Kızı 17. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Gediz, kendine yediremese de Nare’ye aşık olduğu için içten içe Sancar’la ayrıldıklarına seviniyor. Nare, tam Sancar’a güvenip onunla tekrar birlikte olmaya karar verdiği sırada Menekşe’nin hamile olmasıyla yıkılıyor. Elvan, ağzından Nare’nin mahkemeden sonra İsviçre’ye gideceğini kaçırıyor. Sancar Nare’ye gitmemesi için yalvarıyor. Eğer giderse kötü biri olacağını söylüyor.

SEFİRİN KIZI 16. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Menekşe, hamileliğini kullanarak konağa annesini yerleştiriyor. Gülsiye’nin odasını annesine verdiriyor. Konakta huzuru kalmayan Halise, ancak Menekşe’nin hakkından Elvan’ın geleceği için, Yahya’ya karısını konağa geri getirmesini istiyor. Elvan, Yahya’nın teklifini önce kabul etmiyor. Çünkü Yahya’dan bir özür bekliyor. Olmayınca da gitmek istemiyor.

Nare’nin gitmekte kararlı olduğunu öğrenen Elvan, mecburen konağa geri dönüyor. Menekşe, onu görür görmez huzursuz oluyor. Elvan, direk Menekşe’nin annesiyle kardeşine misafirliğin üç gün olacağını söyleyip onları kovmaktan beter ediyor. Bu arada hiçbir şeyden habersiz Melek, babasıyla annesinin tekrar evlenip kendisine kardeş yapmalarını istiyor.

Menekşe, Yahya’nın Elvan’ı aldattığını öğrenip onu tehdit ediyor. Yahya’dan Melek’i konağa getirmesini istiyor. Melek konağa gelir gelmez, Menekşe, hamile olduğunu ona bir kardeş geleceğini söylüyor. Melek, titremeye başlıyor. Yahya, Elvan’ı bulup ondan yardım isteyene kadar Melek ortadan kayboluyor.

Kahraman, Akın polislere teslim edilmeden onu bulup kaçırıyor. Kavruk, bagaja gizlenen Melek’ten haberi olmadan onların peşine düşüyor ve araba kaza yapıyor. Melek, bagajdan çıkıp hareketsiz yatan Kavruk’un başında gidiyor. Ama ne yapacağını bilemiyor. Yanına gelen sokak köpeğiyle birlikte yardım bulmak için oradan ayrılıyor.

Sefirin Kızı 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Melek’i Kim Kaçırdı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler