Ana SayfaDizilerÇok Akustik Programında Ercan Saatçi Bol Vitamin Albümünün Hikayesini Anlattı!

İlgili Postlar

Çok Akustik Programında Ercan Saatçi Bol Vitamin Albümünün Hikayesini Anlattı!

Kanal D’nin yeni müzik eğlence programı Çok Akustik 2. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Ercan Saatçi’nin sunumuyla ve kendi evinde gerçekleşen programın bu haftaki konuğu Sıla Gençoğlu oldu. Sıla, bir birinden güzel şarkılarını seslendirdi ve izleyicilere büyük bir müzik ziyafeti verdi. Çok Akustik programında Ercan Saatçi, Bol Vitamin albümünün hikayesini anlattı. Detaylar haberimizde….

Ercan Saatçi Kimdir?

Ercan Saatçi Bol Vitamin Albümünün Hikayesini Anlattı!

Kanal D ekranlarının yeni müzik eğlence programı “Çok Akustik”, 2. yeni bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Müzisyen ve yapımcı Ercan Saatçi’nin sunumuyla gerçekleşen, her bölümde ayrı bir ünlü ismi evinde ağırladığı programın ikinci bölüm konuğu sevilen şarkıcı Sıla Gençoğlu oldu. Sıla, kendi parçalarının dışında sanat müziği ve türküde seslendirdi. Ercan Saatçi, Sıla’nın sanat müziğindeki başarısına hayran oldu ve konserlerinde sanat müziğine de yer vermesini tavsiye etti.

Çok Akustik programında dün akşam Ercan Saatçi ve Sıla’nın büyük bir müzik ziyafetinin yanı sıra bol kahkahalı sohbeti de ekrana geldi. Esprilerin havada uçuştuğu programda Ercan Saatçi, Bol Vitamin albümünün hikayesini anlattı. Ercan Saatçi’nin yaptığı ilk albümlerden biri olan “Bol Vitamin” albümünün hikayesi ise izleyenleri kahkahaya boğdu.

Çok Akustik 3. yeni bölümü ile 21 Haziran Pazar gecesi saat 23.30’da Kanal D’de…

Çok Akustik Programının 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Programın Yeni Konuğu Kim Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler