Ana SayfaDizilerNejat İşler'in Yeni Dizisi Saygı Ne Zaman Nerede Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Nejat İşler’in Yeni Dizisi Saygı Ne Zaman Nerede Yayınlanacak?

Ünlü oyuncu Nejat İşler, yeni bir diziyle daha izleyicisiyle buluşacak. Merakla beklenen, Saygı dizisinin yapımcılığını İnter Medya üstleniyor. Dizinin başrollerinde, Nejat İşler, Rojda Demirer, Boran Kuzum ve Miray Daner yer alıyor. Dizinin senaryosunu Mehmet Erdem kaleme aldı. Saygı dizisinin yönetmen koltuğunda ise Ali Taner Baltacı oturuyor. İlginç konusuyla dikkatleri üzerine çekecek dizi çok yakında izleyicileriyle buluşacak. Nejat İşler’in yeni dizisi Saygı ne zaman nerede yayınlanacak?

Nejat İşler kimdir?

Nejat İşler’in Yeni Dizisi Saygı Ne Zaman Nerede Yayınlanacak?

Nejat İşler adının her geçtiği dizi yada film büyük beğeni topladığı aşikar. Usta oyuncu yeni bir diziyle daha izleyicinin karşısına çıkacak. Hali hazırda Çukur dizisinde Erdenet karakterini canlandıran oyuncu yeni bir diziyle dijital platformda izleyicisiyle buluşacak. 2020 yılında yayınlanacak ama henüz tarihi belli olmayan Saygı. dizisi Bulu Tv’de yayınlanacak.

Saygı dizisinin çekimleri devam ederken dizi ile ilgili yeni açıklamalarda gelmeye devam ediyor. Saygı dizisi,bildiğimiz diğer dizilere pek benzemiyor. Dizi konuları çok uzatıp izleyicisini sıkmayacak ve tadıyla final yapacak. Saygı dizisi sadece 8 bölüm olarak çekildi. Ama tekrar tekrar izlenecek bir dizi olacak.

Boran Kuzum kimdir?

Miray Daner Kimdir?

DİZİNİN KONUSU!

Saygı dizisinde, Behzat Ç’nin anti kahramanı Ercüment Çözer’in hikayesi konu alacak. Saygı dizisinde Ercüment Çözer toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaleti ile sağlamaya çalışıyor. Ercüment Çözer’in onunla aynı amaç doğrultusunda hareket ettiği iki genç ile tanışıyor. Olaylar hiç umulmayan şekilde gelişiyor.

Nejat İşler, Saygı dizisinde büründüğü rolle hayranlarını bir kez daha şaşırtacak. Tabi olumlu yönde. Türkiye’de gelmiş geçmiş en iyi erkek karakter oyuncularından Nejat İşler, bu diziyle yine adından çok söz ettirecek.

Vatanım Sensin dizisinde, iki sevgiliyi canlandıran Miray Daner ile Boran Kuzum, Saygı diziyle tekrar bir araya geliyor. İki sevilen oyuncunun aynı dizide oynaması iki oyuncunun takipçilerini oldukça heyecanlandırdı. Saygı dizisi. 2020 yılının sonlarına doğru yayınlanacak. Blu Tv’de yayınlanacak olan dizinin yayın tarihi henüz açıklanmadı.

 Çukur’dan Ayrılan Nejat İşler’in Veda Mesajıyla Ortalık Fena Karıştı!..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler