Ana SayfaDizilerÇok Akustik Programının 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Programın Yeni Konuğu Kim Olacak?

İlgili Postlar

Çok Akustik Programının 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Programın Yeni Konuğu Kim Olacak?

Kanal D’nin yeni programı Çok Akustik ilk bölümüyle ekrana geldi. Program ilk bölümüyle büyük ilgi toplamayı başardı. Ercan Saatçi’nin evinden gerçekleştirdiği programın ilk konuğu Ata Demirer oldu. Ata Demirer, izleyenlere büyük bir müzik ziyafeti verdi. Esprilerin de havada uçuştuğu program izleyicileri ekrana kilitledi. Çok Akustik programının 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Programın yeni konuğu kim olacak? Ayrıntılar haberimizde….

Ercan Saatçi Kimdir?

Programın Yeni Konuğu Kim Olacak?

Çok Akustik programının ilk bölümünde, Ata Demirer Ercan Saatçi’nin konuğu oldu. Renkli kişiliğiyle programa renk katan Ata Demirer ile Ercan Saatçi, aslında konservatuvar yıllarından tanıştıkları da ortaya çıktı. Ata Demirer, o güzel sesiyle izleyicilere büyük bir müzik ziyafeti sundu. Ünlü komedyen Ata Demirer, yaptığı tiplemelerle de kahkaha dolu dakikalar yaşattı. Bülent Ersoy’dan, Müslüm Gürses’e, bir çok sanatçının tiplemesini yapan sanatçı izleyenleri bir kez daha kendisine hayran bıraktırdı.

ERCAN SAATÇİ’NİN İKİNCİ KONUĞU SILA OLACAK!

Ercan Saatçi, programın her bölümünde bir birinden ünlü sanatçıları konuk edecek. insanların evlerine kapanmak zorunda kaldığı şu günlerde bu program ilaç gibi geldi. Çok Akustik programının ikinci bölüm fragmanı yayınlandı. 14 Haziran Pazar günü Çok Akustik programına Sıla Gençoğlu konuk olacak. Sohbetin ve müziğin doyulmaz keyfinin yaşandığı programda Sıla, bir birinden güzel şarkılarıyla ekranları başındakileri mest edecek.

Sıla kimdir?

İşte Çok Akustik programının 2. bölüm fragmanı….

https://youtu.be/7kfKhDeWXj4

Dünyayı ve ülkemizi etkileyen korona virüs nedeniyle tüm sanatçıların konserleri iptal oldu. İnsanlar evine kapanmak zorunda kaldı. Konserleri iptal edilen sanatçılar sosyal medya hesaplarından canlı konser vermeye başladığı şu günlerde, Ercan Saatçi’nin evinden gerçekleştirdiği Çok Akustik programına her hafta bir ünlü sanatçıyı konuk etmesi isabetli oldu.

Çok Akustik programının 2. bölümünde Sıla Gençoğlu rüzgarı esecek. Sıla, bir birinden güzel şarkılarını seslendireceği program izleyicileri ekrana kilitleyecek. Sohbetin ve müziğin doyulmaz keyfinin yaşandığı Çok Akustik 14 Haziran pazar günü saat 23.30’da Kanal D ekranında izleyicileriyle buluşacak.

Kanal D’nin Yeni Programı Çok Akustik Başlıyor! Çok Akustik’in İlk Konuğu Kim Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler