Ana SayfaDizilerSurvivor 17. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Aldı? Haftanın 2. Eleme...

İlgili Postlar

Survivor 17. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Aldı? Haftanın 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2020, Gönüllüler – Ünlüler 100. bölümüyle ekrana geldi. Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programının 100. bölümünde ikinci dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Haftanın ilk dokunulmazlığını Kırmızı takım kazanmış ve ilk eleme adayı olarak Mavi takım kaptanı Cemal Can gönüllü olarak isminin yazılmasını istemişti. Survivor 17. hafta 2. dokunulmazlığı hangi takım aldı? Haftanın 2. eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde….

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 17. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Aldı?

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu almak için her iki takımda oyuna oldukça hırslı başladı. Rekabetin giderek kızıştığı, parkurların ise zorlaştığı oyunda oldukça heyecanlı anlar yaşandı. Dokunulmazlığı kazanan takım hem eleme potasına gitmekten kurtulacağı, hem de erzak ödülünü alacağı oyunda takımlar tüm güçleriyle parkurlarda ter döktüler,

Neredeyse başa baş geçen mücadeleyi 10’a 8’lik skorla Mavi takım kazandı. Yunus Emre, oyunu kaybedince sinirlenip topların bulunduğu kasayı havaya kaldırıp sertçe yere bıraktı. Kırmızı takım eleme adayı belirlemek üzere ada konseyinin yolunu tuttu.

Haftanın 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 17. haftanın ilk eleme adayı Cemal Can olmuştu. Kırmızı takım ada konseyinde eleme adayı olarak bir arkadaşlarının ismini yazdılar. Acun Ilıcalı, oyları açıkladı ve en çok oy alan Barış Murat Yağcı oldu. Salı günü yapılan eleme konseyinde SMS oyları sonucuna göre adaya kim veda edeceği belli olacak.

SURVİVOR 2020 101. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Survivor’un 101. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam oynanacak ödül oyunundan izleyicilerin haberi oldu. Ancak yarışmacılar büyük bir merakla ödülü merak etmeye başladı. Acun Ilıcalı, yarışmacılara ip ucu vermedi. Ama büyük bir ödülün onları beklediğini söyledi. Bu akşamki ödül oyununu alan takım, üstü açık arabalarla alınacak.

Büyük bir para ödülünün da sahibi olacak yarışmacılar. Ödülü kazanan takımın yarışmacıları ceplerindeki paralarla AVM’de gönüllerince alış veriş yapma imkanına elde edecekler. Bakalım büyük ödülü hangi takım kazanacak?

İşte Survivor 2020 101. bölüm fragmanı….

https://youtu.be/b-296XNPtIg

 

Survivor 17. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler