Ana SayfaDizilerSurvivor 17. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın İlk Eleme...

İlgili Postlar

Survivor 17. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2020’de artık büyük finale haftalar kaldı. Ünlüler takımının üç kişi kalmasıyla takımlar birleşti ve ilk kaptanlık oyunu oynanmıştı. Kaptanlık oyununu kazanan Cemal Can, mavi takım kaptanı olmuştu. Sercan ise kırmızı takım kaptanı olmuştu. Her iki kaptanda takımlarını oluşturduktan sonra haftanın ilk ödül oyunu oynanmıştı. Yarışmanın dünkü bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor 17. hafta ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın ilk eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde…

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 17. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Mavi ve Kırmızı takımlar ilk dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldiler. Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı Survivor’da artık parkurlar daha da zorlaştı. Nefeslerin tutulduğu mücadele neredeyse başa baş geçti. Survivor 2020 17. hafta ilk dokunulmazlık oyununu 10′ 8’lik skorla Kırmızı takım kazandı. Mavi takım, dokunulmazlığı kaybetmelerinin ardından derin üzüntüye boğuldu. Duygusal anların yaşandığı oyun sonrasında Mavi takım eleme adaylarını belirlemek üzere ada konseyinin yolunu tuttu.

Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Mavi takım kaptanı Cemal Can, takımının oyunu kaybetmesinin büyük üzüntü yaşadı. Nisa, Evrim, Yasin ve Ardahan, aralarından bir yarışmacının isimini yazmak için ada konseyine gitti. Mavi takım, oylarını kullandı. Cemal Can, takımın sorumluluğunu kendi üzerine aldı ve kendisinin isminin yazılmasını istedi. En çok ismi yazılan Cemal Can, haftanın ilk eleme adayı olmuş oldu.

Survivor 2020, bu akşam 100. bölümüyle ekrana gelecek. Bu akşam oynanacak haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda her iki takımda büyük mücadele verecek. Parkurlarında giderek zorlaştığı düşünülürse Mavi ve Kırmızı takımı zorlu bir mücadele bekliyor. Survivor’ın bu akşamki bölümünde dokunulmazlığı kaybeden takım ada konseyine gidip bir yarışmacın ismini daha eleme adayı olarak gösterecek.

Salı günü yapılacak SMS oyları sonucunda bir yarışmacı daha adaya veda edecek. Yine kaptanlık oyunu oynanacak ve mavi takım kaptanı olmaya hak kazanın kişi 5 yarışmacı seçebilecek. Diğer takım ise 4 yarışmacıyla mücadelesine devam edecek.

Survivor 2020’nin İlk Takım Kaptanı Kim Oldu? Mavi Ve Kırmızı Takımlarda Kimler Var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler