Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Kuzey'e Yeşil...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Kuzey’e Yeşil Işık Mı Yakıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi 28. yeni bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Büyük bir izleyici kitlesi olan dizi izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. Dizinin 28. bölümünde; Yıldız, Çetin’den Şule’nin ihanet belgelerini alıyor. Kuzey, belgeleri alır almaz avukatına götürüp iki ay içinde boşanabileceğini öğreniyor. Yıldız, inadından vazgeçip Kuzey’le çift terapistine gidiyor. Dizinin 29. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda, ikilinin yakınlaştığı görülüyor. Yıldız Kuzey’e yeşil ışık mı yakıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Yıldız Kuzey’e Yeşil Işık Mı Yakıyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 29. bölüm 1. fragmanında; Hamile olan Nahide’nin canı olmadık şeyler istemeye başlıyor. Sefer ise, Nahide’nin istediklerini bulmak için işe koyuluyor. Ama başına gelmedik kalmıyor. Yıldız’daki değişikliği Kuzey’de fark ediyor. İki sevgili ateş başında otururken Yıldız, Kuzey’i öpmek için ona yaklaşıyor. Yıldız ile Kuzey arasındaki inatlaşma bitecek mi?

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 29. bölüm 1. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 28. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çetin Yıldız’a, Şule’nin ihanet belgelerini veriyor. Önce Yıldız almak istemiyor ama Çetin, diski onun avucunun içine koyup, Kuzey’le bir ömür mutlu olmasını diliyor. Çetin, Kuzey’i arayıp belgeleri alıp almadığını soruyor. Belgelerin Yıldız’ın elinde olduğunu öğrenince de onun yanına gidip neden kendisine vermediğini soruyor. İkili tartışmaya dalıyor. Kuzey, teknesine gittikten sonra Yıldız, kendi teknesinden flaş diski ona fırlatıyor. Kuzey, denize düşmeden diski yakalamayı başarıyor.

Avukatına giden Kuzey, belgelerin montaj olmadığı kontrol edildikten sonra iki ay içinde Şule’den boşanabileceğini öğreniyor. Yıldız, inadı bırakıp Kuzey ile arasındaki problemleri çözmek için kendi bulduğu terapiste gidiyor. Terapist, ikilinin birbirlerinden intikam almak için yaptıkları şeyleri öğrendikten sonra üç gün boyunca tanıdıkları bir çocuğa annelik ve babalık yapmalarını istiyor.

Yıldız, hapishanede tanıdığı Pamuk’u alıyor. 3 gün boyunca ikili Pamuk’a annelik ve babalık yapıyor. Nahide, hamile olduğunu öğreniyor. Sefer’de baba olduğunu öğrenince sevinçten havalara uçuyor. Nahide, hamilelik sürecinde Sefer’e iyi bakması için bir deve kuşu yumurtası veriyor. Yumurtanın kırılmaması için Sefer elinden geleni yapıyor. Ama yumurta kırılıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 28. Bölüm Fragmanları Yayında! Terapist Yıldız İle Kuzey’in Sorunlarını Çözebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler