Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 28. Bölüm Fragmanları Yayında! Terapist Yıldız İle Kuzey'in...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 28. Bölüm Fragmanları Yayında! Terapist Yıldız İle Kuzey’in Sorunlarını Çözebilecek Mi?

Show Tv’nin sevilen dizilerinden Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 28. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 28. bölüm 1. ve 2. fragmanları yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Kuzey, Yıldız’ı çift terapistine gitmeye ikna edecek. Terapist Yıldız ile Kuzey’in sorunlarını çözebilecek mi?

Cumartesi Dizileri 2020

Terapist Yıldız İle Kuzey’in Sorunlarını Çözebilecek Mi?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 28. bölüm 1. fragmanında; Kuzey, Yıldız’ı çift terapistine gitmeyi ikna ediyor. Çift olduklarını kabul etmeyen Yıldız, istemeye istemeye terapiste gidiyor. Terapist ikiliye, bir çocuğa üç gün boyunca annelik ve babalık yapmalarını tavsiye ediyor. Öte Yandan Nahide’nin hamile olduğunu öğrenen Sefer şoke oluyor. Kuzey, Çetin’in belgeleri Yıldız’a verdiğini öğreniyor. Dizinin 28. bölüm 2. fragmanında ise kızlar erkek arkadaşlarıyla gittikleri yayla evinde korkulu anlar yaşıyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 28. bölüm 1. fragmanı…

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 2. bölüm fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 27. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Sefer, Kuzey’in başının dertte olduğunu söyler. Herkes Kuzey için endişelenmeye başlar. Yere yığılıp kalan Kuzey ise yardım bekler. Kuzey’in kaybolmasıyla ilgili herkes Yıldız’ı suçlar. Çetin, kendilerini kaçırdıkları için Kuzey’le Yıldız’ın babasını şantaj edip onlardan bir milyon lira ister. Onlarda hapis yatmak korkusuyla o parayı Çetin’e verirler.

Sefer, Kuzey’in kaybolmasıyla fenalaşıp hastaneye kaldırılır. Onun hissettiklerine kimse inanmaz. Sefer, hastaneden kaçıp Kuzey’in olduğu yeri bulur. Kuzey ise, rüyasında kendisine su veren kişiyi Yıldız zanneder. Hastaneye kaldırılan Kuzey, kendine geldikten sonra yanında Yıldız’ı bulunca çok mutlu olur.

Ama Yıldız, ona sevgili olmayı beceremediklerini, bundan sonra arkadaş olacaklarını söyler. Kuzey, istemeye istemeye Yıldız’ın arkadaş olma isteğini kabul eder. Yıldız, Çetin’in, babasından şantajla aldığı parayı geri ister. Eğer getirmezse kendisine iftira atıp hapse attırdığını söyleyip ondan şikayetçi olacağını söyler.

Çetin’de parayı getirip Yıldız’a verir. Şule, Kuzey’in annesiyle oturup konuşur ve ona asla oğlunu aldatmadığını, onun kendisini aldattığını düşündüğü için böyle bir oyun oynadığını pişman olduğunu söyler. O ise, Kuzey’in ne olursa olsun ona dönmeyeceğini bu sevdadan vazgeçmesini ister.

Çetin, Yıldız’ı arayıp onunla görüşmek istediğini söyler. İkili buluştuklarında Çetin, ona Kuzey’in boşanması için gerekli dosyaların olduğu flaş diski ona verir. Yıldız, önce kabul etmez. Ama Çetin, diski onun avucuna koyar. Çetin, neden Yıldız’a böyle bir iyilik yaptı?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 28. Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler