Ana SayfaDizilerSefirin Kızı Dizisi Çekimlerine Başladı! Sefirin Kızı Dizisinin 16. Bölümü Ne Zaman...

İlgili Postlar

Sefirin Kızı Dizisi Çekimlerine Başladı! Sefirin Kızı Dizisinin 16. Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Star Tv ekranında büyük bir beğeniyle izlenen Sefirin Kızı dizisinin seti Bodrum’da yeni bölüm çekimlerine başladı. Durum böyle olunca da izleyiciler dizinin yeni bölümlerinin ne zaman başlayacağını merak etmeye başladı. Peki Sefirin Kızı dizisinin 16. bölümü ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde….

Pazartesi Dizileri 2020

Sefirin Kızı Dizisinin 16. Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Başrollerinde Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun paylaştığı Sefirin Kızı dizisinin setinde, yoğun bir çalışma yürütülüyor. Sefirin Kızı 8 Haziran Pazartesi günü özel bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin özel bölüm tanıtımı yayınlandı. Sefirin Kızı dizisinin yapımcısından net bir açıklama gelmedi. Ama dizinin 16. yeni bölümü 15 Haziran Pazartesi günü yayınlanması bekleniyor.

İşte Sefirin Kızı dizisinin özel bölüm tanıtımı….

SEFİRİN KIZI 15. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Gediz ile Sancar, Nare’yi eve gönderdikten sonra Akın’ı öldürmekten beter ederler. Müge ile Nare, Akın’ı merak edip onu görmeye gider. Menekşe’nin hamile olduğu ortaya çıkar ve Halise, onu eve getirir. Hala düşük tehlikesi yaşayan Menekşe’nin, hamile olduğunu öğrenen Sancar, ne yapacağını bilemez. Tam da o gün Nare ile kulübede buluşmak için sözleştikleri gün oraya gidemez. Nare, saatlerce Sancar’ı bekler. Ancak o gelmeyin geri döner.

Elvan’ın konuşmalarından Nare, oturdukları evin kirasının 3 bin değil 3 bin dolar olduğunu öğrenir ve evi boşaltıp başka bir eve yerleşir. Gediz, Menekşe’nin hamile olduğunu öğrenince, Sancar’a Nare’nin başkasından öğrenmeden durumu onun anlatmasının iyi olacağını söyler. Sancar, Nare’nin yeni taşındığı evi bulup oraya gider. Nare’nin ona karşı yumuşadığını gören Sancar, durumu anlatmakta zorlansa da anlatır.

Menekşe ise, Halise’yi yanına çağırıp, annesinin de yanında kalmasını istediğini söyler. Halise ise boş oda olmadığını söyleyince Gülsin’in odasında kalabileceğini onunda müştemilatta bir oda bulabileceğini söyler. Loki, Menekşe’yi görmek için Necdet’i ikna edip onun yanına gider. Menekşe ve annesi Loki’yi görünce rahatsız olur. Onların konuşmalarını duyan Gülsin, Loki ile Menekşe arasında bir şey olduğunu anlar.

Dışarı çıkan Loki’nin yanına giden Gülsin, ona konakta çalışmak isteyip istemediğini sorar. Bu teklifi duyan Loki’nin gözleri parlar. Menekşe’nin hamileliğini duyan Nare, bir kez daha yıkılır. Sancar’ı elinden tutup kapının önüne götürür ve onun adını bir daha anmamak üzere Nasuh tövbesi eder.

Sefirin Kızı Setinden Müjdeli Haber Geldi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler