Ana SayfaDizilerSefirin Kızı Setinden Müjdeli Haber Geldi!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı Setinden Müjdeli Haber Geldi!

Star Tv ekranlarında pazartesi günleri yayınlanan Sefirin Kızı dizisi en son 15. bölümüyle ekranlara gelmişti. Tüm dizi setlerinin virüs salgını nedeniyle tedbir amaçlı durdurulmasından sonra Sefirin Kızı dizisinin de seti durmuştu. Sefirin Kızı setinden müjdeli haber geldi. Detaylar haberimizde…

Pazartesi Dizileri 2020

Sefirin Kızı Setinden Müjdeli Haber Geldi!

Duyumlarımıza göre Sefirin Kızı dizisi önümüzdeki hafta set ekibini toplayacak ve her şey yolunda giderse Ağustos ayına kadar stok bölümlerini çekecek. Tahminlerimize göre dizi Eylül ayının ortalarında yeni bölümleriyle ekranlara gelemeye başlayacak.

SEFİRİN KIZI 15. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Gediz ile Sancar, Nare’yi eve gönderdikten sonra Akın’ı öldürmekten beter ederler. Müge ile Nare, Akın’ı merak edip onu görmeye gider. Menekşe’nin hamile olduğu ortaya çıkar ve Halise, onu eve getirir. Hala düşük tehlikesi yaşayan Menekşe’nin, hamile olduğunu öğrenen Sancar, ne yapacağını bilemez. Tam da o gün Nare ile kulübede buluşmak için sözleştikleri gün oraya gidemez. Nare, saatlerce Sancar’ı bekler. Ancak o gelmeyin geri döner.

Elvan’ın konuşmalarından Nare, oturdukları evin kirasının 3 bin değil 3 bin dolar olduğunu öğrenir ve evi boşaltıp başka bir eve yerleşir. Gediz, Menekşe’nin hamile olduğunu öğrenince, Sancar’a Nare’nin başkasından öğrenmeden durumu onun anlatmasının iyi olacağını söyler. Sancar, Nare’nin yeni taşındığı evi bulup oraya gider. Nare’nin ona karşı yumuşadığını gören Sancar, durumu anlatmakta zorlansa da anlatır.

Menekşe ise, Halise’yi yanına çağırıp, annesinin de yanında kalmasını istediğini söyler. Halise ise boş oda olmadığını söyleyince Gülsin’in odasında kalabileceğini onunda müştemilatta bir oda bulabileceğini söyler. Loki, Menekşe’yi görmek için Necdet’i ikna edip onun yanına gider. Menekşe ve annesi Loki’yi görünce rahatsız olur. Onların konuşmalarını duyan Gülsin, Loki ile Menekşe arasında bir şey olduğunu anlar.

Dışarı çıkan Loki’nin yanına giden Gülsin, ona konakta çalışmak isteyip istemediğini sorar. Bu teklifi duyan Loki’nin gözleri parlar. Menekşe’nin hamileliğini duyan Nare, bir kez daha yıkılır. Sancar’ı elinden tutup kapının önüne götürür ve onun adını bir daha anmamak üzere Nasuh tövbesi eder.

 Sefirin Kızı Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler