Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 3. Sezonu Bomba Gibi Geliyor! Dizinin Çekimleri Ne Zaman...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 3. Sezonu Bomba Gibi Geliyor! Dizinin Çekimleri Ne Zaman Başlayacak?

Atv ekranlarında yayınlanan reytingleri alt üst eden Bir Zamanlar Çukurova dizisi, ikinci sezon 63. bölümüyle ara vermek zorunda kalmıştı. Bir çok usta oyuncuyu bünyesinde toplayan ve 70’li yılları bire bir seyirciye sunan, umutsuz bir aşk hikayesini anlatan dizi üçüncü sezonu için hazırlanıyor. Bir Zamanlar Çukurova 3. sezonu bomba gibi geliyor. Dizinin çekimleri ne zaman başlayacak? Ayrıntılar haberimizde…

Perşembe Dizileri 2020

Dizinin Çekimleri Ne Zaman Başlayacak?

Yayınlandığı günden beri büyük bir ilgiyle izlenen Bir Zamanlar Çukurova dizisi. İspanya’da yayınlanmaya başladı ve büyük bir ilgi görmeyi başardı. Uluslararası pazara da sunulan dizinin yeni bölüm çekimleri Ağustos ayında başlaması bekleniyor. Ancak, Adana’nın yaz aylarında sıcak olması bu durumu etkiler mi? Bilinmiyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 63. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU!

Behice, hastanede tam Züleyha’yı zehirleyeceği sırada o gözlerini açar. Züleyha’nın çığlıklarından tedirgin olan Behice hemen oradan uzaklaşır. Züleyha, herkese Behice’nin kendisini öldürmeye çalıştığını söylese de kimse ona inanmaz. İlaçların etkisinden hayal gördüğünü düşünürler. Hünkar, oğluyla son kez konuşur ve Züleyha’ya olan şikayetini geri almasını ister. Demir, şikayetini geri alır. Züleyha, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılır.

Hünkar, Züleyha’yı alıp çiftliğe getirir. Züleyha, çocuklarını görmek için heyecanla içeri girer ancak onları bulamaz. Demir, Züleyha’ya çocuklarını ona göstermeyeceğini, onu affetmediğini ve orada artık hizmetçi olarak kalacağını söyler. Müjgan, olanları duyup halasının Züleyha’yı öldürmeye çalıştığını ima eder. Behice de, Müjgan’ın öyle düşünmesine içerlediğini söyleyip evi terk etmeye çalışır. Müjgan, halasından özür dileyip onun gitmesine engel olur.

Züleyha, Behice’nin kendisini öldürmeye çalıştığını Hünkar’a söyler. Hünkar, zaten Behice’nin geçmişi ile alakalı bilgi toplamaya başlamıştı. Bu olaydan sonra adamına araştırmasını hızlandırmasını söyler. Demir, yağ fabrikasındaki hisselerine bir müşteri çıkar. Tam onunla pazarlık yapmışken adam, Ankara’dan gelen adamlar tarafından ağır yaralanır. Ankaralılar adamın yerine Demir’in hisselerine kendileri talip olur.

Demir, hisselerini onlara satmaya karar verir. Fekeli, Demir’i o adamların Çukurova’da başka bir amaçlarını olduğunu söyleyip onu caydırmaya çalışır. Demir ise, Fekeli’nin sözlerine itibar etmez. Fekeli, Hünkar ile konuşup oğluna bu satışı yapmasına engel olmasını ister. Demir tam imza atacağı sırada Hünkar, yanına topladığı Çukurovalılarla gelip satışa engel olur. Adamların asıl başı ise Demir ile Hünkar’ın ölüm emrini verir.

Behice, bir kez daha Müjgan tarafından kovulunca Yılmaz’a Züleyha’nın ağzından Adnan’ın onun çocuğu olduğunu itiraf eden bir mektup yazdırır. Müjgan’ın o mektubu okumasını sağlayıp, onu Züleyha’yı öldürmesi konusunda doldurur. Birisi gelip Züleyha’ya Yılmaz’ın onu eğri ağacın altında beklediğini söyler. Oda oraya gider. Müjgan, silahını çekip Züleyha’nın üzerine doğrultur.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Bu Hafta Var Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler