Ana SayfaDizilerDoya Doya Moda'da Haftanın Birincisi Kim Oldu? Doya Doya Moda'ya Kim Veda...

İlgili Postlar

Doya Doya Moda’da Haftanın Birincisi Kim Oldu? Doya Doya Moda’ya Kim Veda Etti?

Tv 8 ekranlarında gündüz kuşağında yayınlanan ve 42 beden üstü hanımların katıldığı stil yarışmasının 26. haftası geride kaldı. Büyük final heyecanı yaşayan yarışmacılar, artık kendilerine rakip gelecek yeni bir yarışmacıyı isteyemez duruma gelip aralarında keskin kutuplar oluşturmaya başladı. Doya Doya Moda’da haftanın birincisi kim oldu? Kolyeyi kim aldı? Doya Doya Moda’ya kim veda etti? Detaylar haberimizde…

Kemal Doğulu kimdir?

Gülşah Saraçoğlu kimdir?

Doya Doya Moda’da Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Büyük beden hanımların yarıştığı ve podyumda sitillerini gösterdiği yarışma programı Doya Doya Moda, büyük finale yaklaşıyor. Dolayısıyla yarışmacılar bir birlerine diş bilemeye çalışıyor. Yarışmacılar, ekranlarda ne kadar tartışırlarsa o kadar takipçileri olacağı derdine düştü. Bunun farkında olan Jüri üyeleri yarışmacılara defalarca kere bunun geçici bir süreç olduğunu vurgulamak durumunda kalıyor.

Yarışmacılar haftanın final gününe büyük bir titizlikle hazırlandılar. Final gününün konsepti, bir derginin kapak fotoğrafı çekimi idi. Tüm yarışmacılar final için bir birinden renkli konseplerle hazırlandı. Kemal Doğulu, kızların saçlarını kendi elleriyle konsepte hazırlayıp podyuma çıkardı. Haftanın en çok puanı alıp kolyeyi kazanan yarışmacısı Sündüz oldu. Sündüz altıncı kolyeisini almış oldu.

Doya Doya Moda’ya Kim Veda Etti?

Tüm hafta boyunca jürilerden konsepleriyle en az oyu alan Emel ve Tuğçe oldu. Dolayısiyle eleme potasına Emel ile Tuğçe düşmüş  oldu. Kemal Doğulu, her iki yarışmacının aynı puanı aldığını ve elendiğini açıkladı. Emel  büyük bir çok yaşadı ve stüdyoyu terk etti. Tuğçe de arkadaşlarına veda etti. Onların gitmesine sevinen bir kaç yarışmacı oldu. Ama hevesleri kursaklarında kaldı. Kemal Doğulu, bu hafta hiç kimsenin yarışmaya veda etmeyeceğini açıkladı. Bu durumun şaka olduğunu öğrenen yarışmacılar üzüldü ancak, 27 haftadır yarışan Emel, kıl payı da olsa yarışmada kalmanın mutluluğunu yaşadı.

Bundan sonra ne olacak?

Yarışma, büyük bir ihtimalle bu haftadan sonra her hafta bir yarışmacıyı eleyerek devam edecek. Yani yeni yarışmacı gelmeyecek. Finale kim kalacak? Tv 8’den net bir açıklama gelmedi. Yarışma programı bundan sonra nasıl devam edecek? Ne zaman büyük final yapacak?

Doya Doya Moda’da Bu Hafta Kim Elendi? Haftanın Birincisi Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler