Ana SayfaDizilerSurvivor 16. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 2. Eleme...

İlgili Postlar

Survivor 16. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2020 Gönüllüler- Ünlüler mücadelesinde dün akşam haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Geçen hafta bayram dolayısıyla eleme olmamıştı. Belirlenen 4 eleme adayından bir yarışmacı salı günü yapılacak SMS oyları sonucuna göre adaya veda edecek. Survivor 16. hafta 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 2. eleme adayı kim oldu? Ayrıntılar haberimizde…

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Adalar birleştikten sonra iki takım arasında gelirim devam ediyor. Üst üste 3 dokunulmazlığı Gönüllüler takımına kaptıran Ünlüler takımında oldukça gergin anlar yaşandı. Her iki takımda haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu alabilmek için parkurlardaki yerlerini aldılar. Nefeslerin tutulduğu mücadelede kıran kırana bir oyun oynandı.

AVANTAJ OYUNU HANGİ TAKIM ALDI?

Gönüllüler ile Ünlüler takımı dokunulmazlık oyununda karşı takımdan yarışmacı seçme şansı kazanmak için avantaj oyunu oynadı. Dörder yarışmacının oynadığı bayrak yarışında büyük heyecan yaşandı. Zorlu mücadele sonrasında avantaj oyununu kazanan takım Ünlüler oldu.

DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Survivor 2020’nin 16. haftasının ikinci dokunulmazlık oyununda adete nefesler tutuldu. Bu zorlu mücadelede 10’a 5’lik skorlar dokunulmazlığı alan takım Gönüllüler oldu. Gönüllüler takımı böylelikle iki hafta üst üste 4 dokunulmazlığı da almış oldu. Bir haftalık erzak ödülünün de sahibi olan Gönüllüler zaferlerinin tadını çıkardı. Bu haftanın erzak paketinin içinde; makarna çeşitleri, kıyma, salça, patates, ketçap ve mayonez bulunuyor.

Haftanın 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı ada konseyinin yolunu tuttular. Aralarından bir yarışmacının daha ismini yazmak durumunda kaldılar. İlk üç eleme adayı, Yunus Emre, Elif ve Aycan olmuştu. Dün akşamki konseyde en çok ismi yazılan isim Sercan oldu. Sercan 4. eleme adayı olarak potaya düştü.

Yarın akşam Survivor 2020’de eleme heyecanı yaşanacak. SMS oylarıyla eleme potasına düşen adaylardan biri adaya veda edecek. Ünlüler takımında 3 kişi kaldıktan sonra, takımlar birleşecek. Her hafta bir kaptan belirlenecek ve kaptan takımında yer alacak oyuncuları seçme hakkına sahip olacak.

 Survivor 16. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler