Ana SayfaDizilerBir Annenin Günahı Yeni Sezona Bomba Gibi Düşecek!

İlgili Postlar

Bir Annenin Günahı Yeni Sezona Bomba Gibi Düşecek!

Yapımcılığını Limon film, Hayrı Aslan’ın üstlendiği Bir Annenin Günahı isimli dizinin okuma provaları yapıldı. Oyuncu kadrosuyla ve ilginç konusuyla dikkatleri üzerine toplayan dizinin seti, geçtiğimiz mart ayında başlamıştı. Ancak Korona Virüs nedeniyle tüm setlerin durdurulduğu gibi Bir Annenin Günahı isimli dizinin seti de durdurulmuştu. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Bir Annenin Günahı dizisi yeni sezona bomba gibi düşecek.

Mehmet Aslantuğ Kimdir?

Özge Özberk Kimdir?

Bir Annenin Günahı Bomba Gibi Geliyor !

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Bir Annenin Günahı’nın okuma ve kostüm provaları geçtiğimiz aylada tamamlanmıştı. Çekimleri de başlayan dizi ne yazık sete ara vermek durumunda kalmıştı. Her şey yolunda giderse dizi setleri ağustos ayında çekimlerine başlayacak ve yeni sezon için stok bölüm çekimleri yapacak.

DİZİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Bir ;Annenin Günahı isimli dizinin oyuncu kadrosunda; Mehmet Aslantuğ, Özge Özberk, Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan’ın yanı sıra Pamir Pekin, Deniz Barut, Engin Benli, Didem İnselel, Gökçe Özyol, Burak Demir, Onuryay Evrentan, Ümmü Putgül, Ayça İnci, İsmail Düvenci, Hamit Demir, Mina Derman, Deniz Ertürk, Koray Elibol, Ilgaz Kaya ve Alihan Türkdemir gibi birbirinden yetenekli isimler yer alıyor.

DİZİNİN HAKKINDA!

Senaryosunu Özlem Atasoy ile Yeşim Aslan’ın kaleme aldığı, Ahmet Yurdakul’un senaryo danışmanlığı yaptığı dizinin genel yönetmenliğini, Yüksel Aksu’nun dizinin yönetmenliğini ise Filiz Gülmez Pakman üstleniyor. Filipinler’de büyük ilgi gören “A Mother’s Guilt” dizisinin uyarlaması için şimdiden nefesler tutulmuş durumda.

Bir Annenin Günahı isimli dizi kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan ve çocuğu için her şeyi yapabilecek bir annenin öyküsünü konu alıyor.

ÖZGE ÖZBERK’TEN AÇIKLAMA GELDİ!

Özge Özberk, yeniden sete dönmek için koronavirüs noktasında her şeyin iyi düşünülmesini istedi ve şunları söyledi:

“Biz Mart ayında başlamıştık projeye. Çok da güzel geçmişti iki hafta. Fakat 11 Mart’tan itibaren herkes gibi bizim projemiz de durdu. Şu anda haber bekliyoruz ki ne zaman başlayacağız. Her şey sakinleşene kadar, kimsenin tehdit altında olmadığı sürece kadar biz de evimizde otururuz ve hiçbir risk almadan ekibimizle birlikte projeye başlarız.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler