Ana SayfaDizilerSurvivor 94. Bölüm Fragmanı Yayında! Acun Ilıcalı Yunus Emre'yi Neden Oyundan Diskalifiye...

İlgili Postlar

Survivor 94. Bölüm Fragmanı Yayında! Acun Ilıcalı Yunus Emre’yi Neden Oyundan Diskalifiye Etti?

Survivor 2020 Gönüllüler – Ünlüler mücadelesi bu akşam 94. bölümüyle ekrana gelecek. Survivor 2020 94. bölüm fragmanı yayınlandı. Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programında gergin anlar yaşanacak. Acun Ilıcalı, Yunus Emre’yi uyarmak zorunda kalacak. Hatta oyundan diskalifiye edecek. Acun Ilıcalı, Yunus Emre’yi neden oyundan diskalifiye etti? Ayrıntılar haberimizde….

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Acun Ilıcalı Yunus Emre’yi Neden Oyundan Diskalifiye Etti?

Survivor 2020’nin dün akşam ki bölümünde de Yunus Emre ile Berkan arasında tartışma yaşanmıştı. Takım arkadaşları ikiliyi sakinleştirip kavga etmelerini engellemişti. Yarışma programının yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı, Yunus Emre’yi sert sözlerle eleştirdi ve oyundan diskalifiye edildiğini açıkladı.

ÖDÜL OYUNUNDA GERGİN ANLAR YAŞANDI!

Survivor 2020’nin 94. yeni bölümünde gergin anlar yaşanıyor. Takımların ödül oyunu için mücadele vereceği bölümde, Berkan ile Yunus Emre arasında büyük bir tartışma yaşanıyor.  Acun Ilıcalı, önce Yunus Emre’yi sözlerinden dolayı  uyarıyor. Ancak Yunus Emre’nin gülerek yanıt vermesi Acun Ilıcalı’yı çileden çıkarıyor. Acun Ilıcalı,, “Kötü kelime kullanamazsın. Sen anlattığımızdan da bir şey anlamıyorsun” diyerek Yunus Emre’yi oyundan diskalifiye ediyor.

YUNUS EMRE ACUN’U KIZDIRDI!

Acun Ilıcalı, 1 haziran 2020 pazartesi akşamı yayınlanacak ödül oyununda ödülün ne olacağını açıklıyor. Her iki takımın yarışmacıları ödülü duyunca ağızları açık kalıyor. Oyunu alıp büyük ödülün sahibi olmak isteyen takımlar bu akşam ki bölümde kıyasıya mücadele verecek.

Büyük ödül oyununda büyük gerginlik yaşanıyor. Oyun sırasında Berkan ile tartışan Yunus Emre’ye Acun Ilıcalı uyarı geliyor. Acun’un “Yunus Emre dikkatlice beni dinle. Sen kötü kelimeler kullanıyorsun. Kötü kelime kullanamazsın. Bunu anlamıyor musun sen?” demesi üzerine Yunus Emre gülerek “Anlıyorum abi” diye cevap veriyor. Ancak Yunus Emre’nin bu uyarı karşısında gülerek cevap vermesi Acun’u kızdırıyor. Ilıcalı, “Hiç anlamış gibi değilsin. Anlattığımızdan da bir şey anlamıyorsun” diyerek Yunus Emre’yi oyundan ihraç ettiğini açıklıyor.

İşte Survivor 94. bölüm fragmanı….

.Survivor 94. yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00’da Tv 8 ekranlarında…

Survivor 16. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler