Ana SayfaDizilerKanal D'nin Yeni Programı Çok Akustik Başlıyor! Çok Akustik'in İlk Konuğu Kim...

İlgili Postlar

Kanal D’nin Yeni Programı Çok Akustik Başlıyor! Çok Akustik’in İlk Konuğu Kim Olacak?

Kanal D ekranında pazar akşamları yayınlanacak yepyeni bir müzik eğlence program başlıyor. Ünlü müzisyen ve yapımcı Ercan Saatçi’nin sunduğu Çok Akustik programında ünlü isimler ağırlanacak. Bol bol müzik ve sohbetin olduğu program Ercan Saatçi’nin evinden gerçekleştirilecek. Pazar akşamlarına renk katacak olan Çok Akustik programı 07 haziran pazar akşamı izleyicisiyle buluşacak. Çok Akustik’in ilk konuğu kim olacak? Ayrıtılar haberimizde…

Ercan Saatçi Kimdir?

Çok Akustik’in İlk Konuğu Kim Olacak?

Ercan Saatçi’nin sunumuyla gerçekleşecek Çok Akustik, 07 Haziran pazar akşamı saat 23: 30’da ekrana gelecek. Saatçi’nin her bölümde farklı isimleri ağırlayacağı programın bu hafta ki konuğu Ata Demirer olacak. Esprilerin havada uçuştuğu ve izleyicilere müzik ziyafeti sunacak olan program Çok Akustik, izleyicileri şimdiden heyecanlandırmayı başardı.

Ata Demirer kimdir?

İşte Çok Akustik programının fragmanı….

https://youtu.be/EimTujXU7CA

Ünlü komedyen Ata Demirer, Çok Akustik programının ilk konuğu olacak. Komedyenliğinin yanı sıra sesinin de çok güzel olduğu biliniyor. Ata Demirer, o güzel sesinden izleyicilere büyük bir müzik ziyafeti verecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler