Ana SayfaDizilerŞampiyon Dizisinin Akıbeti Belli Oldu!

İlgili Postlar

Şampiyon Dizisinin Akıbeti Belli Oldu!

TRT 1’de Pazar akşamları yayınlanan ve büyük bir ilgiyle izlenen Şampiyon dizisi en son 25. bölümüyle ekrana gelmişti. Virüs salgını nedeniyle Şampiyon dizisinin seti de tedbir amaçlı durdurulmuştu. Başrollerini, Tolgahan Sayışman, Erkan Avcı, Yıldız Çağrı Atiksoy, Gizem Karaca gibi ünlü isimlerin paylaştığı dizinin akıbeti merak konusu olmuştu. Şampiyon dizisinin akıbeti belli oldu. Dizi final mi yapacak? Yoksa devam mı edecek?

Pazar Dizileri 2020

Şampiyon Dizisinin Akıbeti Belli Oldu!

Şampiyon dizisinin sevenlerine müjdeli haber geldi. Dizi final yapmayacak. Virüs salgını nedeniyle tedbir amaçlı durdurulan dizi seti 26. bölüm çekimlerine başladı. Dizinin yaz ayları boyunca aynı gününde ekranlara gelmeye devam edeceği ortaya çıktı. Tolgahan Sayışman, daha önceden dizinin 33 veya 34 bölüm devam edeceğini duyurmuştu. Dizinin Yaman Hoca karakterini canlandıran Erdal Yağcılar, ölerek diziye veda etmişti. Büyük bir izleyici kitlesi tarafından izlenen Şampiyon dizisinin 25. son bölümünde neler olmuştu hatırlayalım..

ŞAMPİYON DİZİSİNİN 25. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Yaman hocanın ölümü herkesi büyük bir üzüntüye boğar. Fırat, Zafer ve Nesli, bir babayı kaybetmenin derin acısını yaşarlar. Cenaze esnasında Yaman hocanın vasiyeti olduğu ortaya çıkar. Öte yandan Suna, bir şekilde Elif’in asıl amacının Fırat ve Yaman’ı kullanıp Derviş’in imparatorluğunun başına geçmek olduğunu öğrenir ve Elif’ten her şeyini toplayıp gitmesini ister.

Zafer, tefeciye olan borcunu bitirmek için kafes dövüşlerine devam eder. Bu durumu Tansel duyar ve Zafer için kötü bir plan hazırlar. Paraların yerini öğrenen Elif, ikilemde kalır. Suna’ya Fırat’ı sevdiğini ve onun için mücadele edeceğini açıklar. Kerem’in bir an önce boks  yapmaya dönmek için kendini zorladığını gören Suna, bu durumdan Nesli’yi sorumlu tutar ve ikilinin görüşmesini istemediğini söyler.

Yaman’ın mektubuna ulaşan Fırat, Derviş’in paralarını Güneş’e bıraktığını öğrenir. Ancak bu paralarla ilgili başka bir planı daha vardır. Bu planında Suna’dan yardım ister. Fırat’ı takip ederek paraların yerini öğrenen Tansel ve Duman, paraları alırken onları bekleyen kötü sürprizden de haberleri yoktur. Suna Elif ile ilgili gerçeği kanıtlı bir şekilde Fırat’a gösterince şok olur.

Tolgahan Sayışman, Dizisinin Yayın Gecesinde Fenalaştı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler