Ana SayfaDizilerSurvivor 16. Hafta Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor 16. Hafta Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor 2020 Gönüllüler – Ünlüler mücadelesinin son bölümünde 16. haftanın son ödül oyununda karşı karşıya geldi. Acun Ilıcalı, büyük ödülü açıklayınca her iki takımın yarışmacıları büyük heyecan yaşadı. Ünlüler takımı iki haftadır oynanan tüm dokunulmazlık oyunlarını Gönüllüler takımına kaptırmıştı. Takım tüm güçleriyle ödül oyununu almaya odaklandı. Survivor 16. hafta ödül oyununu hangi takım kazandı? Hangi takım büyük ödülün keyfini çıkardı? Ayrıntılar haberimizde….

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 16. Hafta Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor 2020 Gönüllüler – Ünlüler mücadelesinde bu akşam bir kişi Ünlüler takımından elenecek ve büyük finale kadar takımlar birleşecek. Her haftanın ilk günü yapılacak oyunda takım kaptanları belirlenecek. Takım kaptanları istedikleri oyuncuları yanlarına alıp mücadele verecek. Her hafta bir yarışmacının eleneceği Survivor’da büyük finale hangi oyuncular kalacak? Survivor 2020’nin şampiyonu kim olacak? Bundan sonra Survivor’da heyecan daha da yükselecek.

ACUN ILICALI, BÜYÜK ÖDÜLÜ AÇIKLADI!

Acun Ilıcalı, bu haftanın ödül oyununu kazanan takım, lüks arabalarla alınıp, doğa da gezintilerinin ardından masaj, cilt bakımı ve İskender yemeğinin keyfini yaşayacağını açıkladı. Ödülü duyan takımlar, ödülü almak için büyük hırs yaptı.

ÖDÜL OYUNU!

Gönüllüler ve Ünlüler takımı parkurlardaki yerlerini aldılar. Kıyasıya geçen mücadele sırasında Yunus Emre ile Berkan’ın sözlü sataşması Acun Ilıcalı’yı rahatsız etti. Yunus Emre’yi kullandığı sözlerden dolayı uyarmak zorunda kaldı. Uyarı sonrası Yunus Emre’nin gülerek cevap vermesi Acun Ilıcalı’yı sinirlendirdi. Acun Ilıcalı, Yunus Emre’yi, oyundan diskalifiye ettiğini açıkladı. Verilen büyük mücadele sonrasında ödül oyununu yine Gönüllüler takımı almayı başardı.

Büyük ödülü alan Gönüllüler takımı, özel arabalarla alındıktan sonra doğada gezinti yaptı. Lüks bir tesise gelen Gönüllüler takımının yarışmacıları muhteşem bir masaj keyfi ardından, hamam ve cilt bakımları yapıldı. Haftanın tüm yorgunluğunu atan Gönüllüler, iskenderlerini, ardından tatlılarını yeyip havuz keyfi yaptılar.

Ünlüler takımı ise, kara kara düşünmeye başladı. Bu hafta Ünlüler takımından kim adaya veda edecek?

Survivor 94. Bölüm Fragmanı Yayında! Acun Ilıcalı Yunus Emre’yi Neden Oyundan Diskalifiye Etti?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler