Ana SayfaDizilerBay Yanlış Dizisinin Çekim Tarihi Belli Oldu! Dizi Hangi Kanalda Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Bay Yanlış Dizisinin Çekim Tarihi Belli Oldu! Dizi Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Bay Yanlış dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Yaz dizisi olarak düşünülen dizinin başrollerinde yakışıklı oyuncu Can Yaman ve Özge Gürel yer alıyor. Uzun zamandır gündemden düşmeyen dizi tüm hazırlıklarını tamamladı. Bay Yanlış dizisinin çekim tarihi belli oldu. Dizi hangi kanalda yayınlanacak? Ayrıntılar haberimizde….

Can Yaman Kimdir?

Özge Gürel kimdir?

Bay Yanlış Dizisinin Çekim Tarihi Belli Oldu!

Hem yurt içi, hemde yurt dışından büyük bir hayran kitlesi olan Can Yaman’ın yeni dizininin çekimlerinin başlayacağının duyurulmasıyla birlikte ünlü oyuncuya binlerce tebrik mesajı yağdı. Bay Yanlış dizisinin çekimlerinin 2 Haziran salı günü başlayacağı duyuruldu. Dizi çekimlerine bugün itibariyle başlıyor. Yaz dizisi olarak yayınlanacak Bay Yanlış, Fox Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor.

BAY YANLIŞ DİZİSİNDE HANGİ OYUNCULAR YER ALACAK?

Özgür Aksoy – Can Yaman
Ezgi İnal – Özge Gürel
Cansu Akman – Fatma Toptaş
Deniz Koparan – Cemre Gümeli
Levent Yazman – Gürgen Öz
Ozan Dinçer – Serkay Tütüncü
Serdar Öztürk – Sarp Can Köroğlu
Soner Seçkin – Taygun Sungar
Nevin Yılmaz – Feri Baycu Güler
Ünal Yılmaz – Suat Sungur
Sevim Atasoy – Lale Başar
Emre Eren – Anıl Çelik
Gizem Sezer – Ece İrtem
İrem Doğan – Kimya Gökçe Aytaç

BAY YANLIŞ DİZİSİNİN KONUSU!

Özgür ile Ezgi komşudur. Özgür zengin olsa da bir barda barmen olarak çalışan, hayatı kafasına çok takmayan, aşka falan da inanmayan rahat bir insandır. Öte yandan Ezgi ise, aşk konusunda sınıfta kalmış doğdu adama denk gelememiş güzel bir genç kızdır. Ezgi’nin tek amacı ise artık düzgün bir adam bulup evlenmektir. Özgür, güzel komşusu Ezgi’nin erkekler konusunda başarısız olduğunu görünce ona yardım edip ona aşk konusunda koçluk yapmak ister. Özgür, Ezgi’ye sevdiği adamı ayarlamaya çalışırken Ezgi’ye aşık olduğunu fark edecektir.

Çekimleri başlayan dizinin başrol oyuncusu Can Yaman’a hem yurt dışından hem, yurt dışından binlerce tebrik mesajı yağdı. Twetter adeta yıkıldı. Çekimleri bugün itibariyle başlayacak olan Bay Yanlış dizinin yayın tarihi konusunda net bir açıklama gelmedi.

Can Yaman’ın Sosyal Medyayı Sallayan Tango Videosu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler