Ana SayfaKimdirCemre Gümeli Kimdir?

İlgili Postlar

Cemre Gümeli Kimdir?

Cemre Gümeli kimdir? Bay Yanlış dizisinde Deniz Koparan rolüyle ekranlarda yer alan Cemre Gümeli kaç yaşında? Cemre Gümeli aslen nereli? Cemre Gümeli biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde.

Bugün Doğan Ünlüler

Cemre Gümeli Kimdir?

Genç ve güzel yeteneklerimizden biri olan Cemre Gümeli kimdir? Şuan hangi projede yer alacak? Hayatı hakkında bilinmeyenler haberimizde…

Cemre Gümeli’nin Hayatı

Cemre Gümeli, 24.09.1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Çocukluk döneminde eve girmekten pek hoşlanmayan ve sürekli dışarıda vakit geçirdiğini söyleyen güzel oyuncu Cemre Gümeli, küçük yaşlarda başlamış olduğu bale ve piyano dersleri almaya başlamıştır ve hiç aksatmamıştır. Güzel oyuncunun boyu 1.72’dir.

Lise çağlarında oyunculuğa yönelmiş olan Cemre Gümeli, Üniversite yıllarında arkadaşları ile beraber birçok oyunda yer almıştır. Genç yıllarda birçok oyunda yer alan Cemre Gümeli için bu artı bir durum haline gelmiştir. Haldun Dormen’den oyunculuk eğitimi alan Cemre Gümeli, daha sonraki yıllarda Newyork’a gitmiş ve burada çeşitli eğitimler almıştır.Aldığı eğitimlerden sonra kendisini iyice hazır olduğunu düşünmüş ve televizyonda izleyenlerin karşısına çıkmıştır.

Cemre Gümeli’nin Yer Aldığı Projeler

Aldığı Eğitimler:

Etiler Sanat Merkezi – Bale Eğitim
Güzel Sanatlar Oyuncuları Tiyatro Eğitimi
Tuğrul Şan Müzik Merkezi – Ses Eğitimi
Ekol Dram Müzikal Tiyatro Eğitimi
İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri
İstanbul Bigi Üniversitesi Sanat ve Kültür Yönetimi

Oynadığı diziler:

  • Bay Yanlış
  • Tatlı İntikam
  • Servet

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler