Ana SayfaKimdirSarp Can Köroğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Sarp Can Köroğlu Kimdir?

2014 yılında Kurt Seyit ve Şura dizilerindeki performansıyla dikkat çeken Sarp Can Köroğlu Kimdir? Sarp Can Köroğlu Nerede Doğdu? Sarp Can Köroğlu Aslen Nereli? Sarp Can Köroğlu Hangi Burç? Sarpcan Köroğlu’nun Rol Aldığı diziler Hangileri? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Sarp Can Köroğlu Nerede Doğdu? Sarp Can Köroğlu Aslen Nereli? Sarp Can Köroğlu Hangi Burç?

Sarpcan Köroğlu 23 Eylül 1990 yılında Bolu’da doğmuştur. Sarp Can Köroğlu Aslen Boluludur. Sarp Can Köroğlu Terazi Burcudur.

Sarp Can Köroğlu Kimdir?

26 yaşında olan oyuncu Sarpcan Köroğlu 1.90 boyunda ve 85 kilo ağırlığında olan yakışıklı oyuncu liseyi Bolu’da okumuştur. Oyunculuk eğitimini İstanbul’da yapmak üzere İstanbul’a taşınan Sarpcan Köroğlu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Arkeoloji Bölümü okumaktadır. Sarpcan Köroğlu Akademi 35 buçuk da kısa süreli bir oyunculuk eğitimi almıştır. Elde Var Hayat dizisi ile oyunculuğa başlamış ve adını duyurmuştur.

Sarp Can Köroğlu, Adını Feriha Koydum dizisinde Bülent karakteri ile ekranlara gelen yakışıklı oyuncu performansıyla dikkat çekmeyi başarmıştır. Bu başarısının ardından eğitimine devam eden ve dizilere ara veren Sarpcan Köroğlu 2014 yılında Kurt Seyit ve Şura dizisi ile tekrar ekranlara gelmiş ve oyunculuğu ile ekranda çok sevilmiştir.

Sarp Can Köroğlu, 2017’de ilk sinema tecrübesini Damat Takımı filmiyle yaşamıştır.

Sarp Can Köroğlu’nun Rol Aldığı diziler:

Hayatımın aşkı

Adını Feriha Koydum

Kurt Seyit ve Şura

Elde Var Hayat

Güneşin Kızları

Paramparça

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler