Ana SayfaKimdirLeyla Tanlar Kimdir?

İlgili Postlar

Leyla Tanlar Kimdir?

Yaşı küçük olmasına rağmen oyunculuğuyla birçok kişinin beğenisini kazanan Leyla Tanlar, parlayan yıldızlardan bir tanesi. Leyla Tanlar kimdir, kaç yaşında, aslen nereli hepsi Leyla Tanlar kimdir haberimizde..

Leyla Tanlar nerede doğmuştur? Leyla Tanlar aslen nereli?

Genç Oyuncu Leyla Tanlar İstanbul da dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirlidir.

Leyla Tanlar şuan kaç yaşında? Leyla Tanlar hangi burç?

Leyla Tanlar şuan 21 yaşında ve yay burcudur.

Leyla Tanlar kimdir?

Genç yaşında rağmen güzelliği ve yeteneğiyle dikkat çeken Leyla Tanlar kimdir? Leyla Tanlar 13 Aralık 1997 yılında doğdu. Henüz 20 yaşında olan güzel oyuncu ilkokulunu Şişli’de tamamladı. Lise içinse İtalyan Lisesi’ni tercih etmiştir. Anaokulu döneminden bu yana oyunculuğa ilgi duyan Leyla Tanlar’ın ilk oyunculuk deneyimi Küçük Denizkızı isimli oyunla gerçekleşmiştir.

Akademi 35,5 ile oyunculuk konusundaki yeteneklerini eğitimle birleştirmiştir.

2014’te yayınlanmaya başlayan Paramparça isimli dizide Cansu karakterini canlandırdı. Dizi, yıllar önce yaşanan bir karışıklık nedeniyle bebekleri karışan iki ailenin, yıllar sonra bu gerçekle yüzleşmesini ve iki çocuğun yaşadığı travmayı anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Leyla Tanlar, Alina Boz, Civan Canovave Cemal Hünal yer aldı.

Burada Cansu karakterine hayat veren Leyla Tanlar, seyircinin sempatisini toplamıştır. Özellikle Nurgül Yeşilçay’ın da övgüyle bahsettiği oyuncu, zaman zaman magazin haberleriyle de gündem olmaktadır.  Şevval Sam’ın çocuğu olan Tarık Emir ile bir birlikteliği olan Leyla Tanlar, Mehmed Bir Cihan Fatihi adlı diziyle ekranlara gelen oyuncu şimdi oynayacağı projeler merak edilmekte.

Mütavazi tavırlarıyla ve klasik sadece bir yaşantıyla hayatını sürdüren Leyla Tanlar hedefinin filmlerde de rol almak istediğini belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler