Ana SayfaKimdirDoğaç Yıldız Kimdir?

İlgili Postlar

Doğaç Yıldız Kimdir?

Tatlı Hayat gibi yapımlarla tanınan Doğaç Yıldız kimdir, ilk projesi hangisi oldu? Genç oyuncu Doğaç Yıldız kimdir , nerede doğmuştur, aslen kaç yaşında, hangi burç hepsi Doğaç Yıldız kimdir haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Doğaç Yıldız nerede doğmuştur? Doğaç Yıldız aslen nereli?

Doğaç Yıldız İstanbul da doğmuştur. Zonguldaklıdır.

Doğaç Yıldız kaç yaşında? Doğaç Yıldız hangi burç?

Doğaç Yıldız şuan 27 yaşında ve başak burcudur.

Doğaç Yıldız kimdir?

Doğaç Yıldız baba tarafından aslen Zonguldak, anne tarafından ise aslen Erzincan’lıdır. İstanbul’da doğmuş büyümüş daha sonra Trabzon’a gitmiş ve 4 sene Trabzon’da yaşamıştır. Annesi ve babası Doğaç Yıldız 11 yaşında iken boşanmışlardır. Anne ve babası’da Devlet Tiyatrosu sanatçısıdır. Kendisini bu nedenle kuliste doğdum diyerek tanıtan Doğaç Yıldız küçük yaştan itibaren sıkça anne ve babasıyla birlikte turnelere katılmıştır.

Doğaç Yıldız dizileri

Oyuncunun ilk projesi Babamı Hırsızlar Çaldı adlı film oldu. Sinema filmiyle oyunculuk kariyerine başlayan Doğaç Yıldız, böylece farklı yapımlarda yer almak adına da önemli bir avantaj elde etti. Pek çok farklı dizi ve sinema filminde yer alan oyuncu önemli isimlerle de birlikte rol aldı.

2006’da İki Aile isimli dizide Efe karakterini canlandırdı. Dizi, aynı evi kiralayan Oğuz ve Eda isimli iki kişinin aynı evde aileleri ile birlikte kalmalarını daha sonrasında yaşanılan olayları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Emre Kınay, İclal Aydın, Öner Erkan, Ece Çeşmioğlu, Doğaç Yıldız ve Halit Akçatepe yer aldı. Ardından Gece Gündüz isimli dizide Şener karakterini canlandırdı. Dizi, emniyetin başarılı bir ekibinin gün içerisinde yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Sarp Levendoğlu, Settar Tanrıöğen ve İpek Özkök yer aldı.

Genç oyuncu 2014’te ise Kertenkele isimli dizide yer aldı. Dizi, polis teşkilatında kılık değiştirerek kaçmayı başaran bir adamın aşık olmasıyla hayatının altüst olmasını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Timur Acar, Sera Tokdemir ve Şemsi İnkaya yer aldı.

Doğaç Yıldız, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Şehzade Kasım’ı canlandırdı.

Bu diziler Türkiye’nin sevilen dizileri olurken, 2017 yılında oyuncu yeni bir projeye başladı. Yuvamdaki Düşman adlı filmde yer alan oyuncu, yine güçlü bir oyuncu kadrosu bulunan projede yer aldı.

Doğaç Yıldız’ın Dizileri ve Filmleri

  • Yuvamda ki düşman
  • Muhteşem Yüzyıl Kösem
  • Kertenkele-2014
  •  Aşk-ı Suzan – 2013
  •  Gece Gündüz -2008
  •  Eyvah Halam -2008
  •  İki Aile -2006
  •  Tatlı Hayat 2001
  •  Aşkına Eşkıya 2001
  •  Babamı Hırsızlar 1998

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler