Ana SayfaKimdirMahlagha Jaberi kimdir?

İlgili Postlar

Mahlagha Jaberi kimdir?

Mahlagha Jaberi kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli? Burcu nedir? Nasıl tanınıyor? Türkiye’de nasıl gündeme geldi? Mahlagha Jaberi hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Mahlagha Jaberi kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli? Burcu nedir?

Mahlagha Jaberi, 17 Haziran 1989 tarihinde dünyaya geldi. Aslen İrlandalıdır. İkizler burcu. İngilizce ve Farsça dillerini konuşabiliyor.

Kainat güzeli olan Mahlagha Jaberi, One Time dergisi tarafından ‘en güzel ve en dikkat çekici model’ anketinde aday gösterildi. Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan bir isim. Dünya çapında tanınan ünlü bir model. Instagram hesabında yaklaşık 2 milyon takipçisi var.

Mahlagha Jaberi Türkiye’de nasıl tanındı?

Mahlagha Jaberi, Türkiye’de, Burak Özçivit’e olan hayranlığı ile tanındı. Özçivit’in, Dubai’de çekilmiş olan bir fotoğrafına “yakışıklı” yorumunu yapmış, Burak Özçivit, yorumun ardından güzel modeli sosyal medya hesabından engellemişti.

Dünya çapında milyonlarca hayranı bulunan yakışıklı oyuncu Burak Özçivit’in kendisini sosyal medyada engellediğini açıklayan güzel model Mahlagha Jaberi, olay karşısında çok incindiğini belirterek “Çok yetenekli bir aktör. Rol aldığı dizideki performansı dikkatimi çekmişti. Hayranı olmuştum. Bir hafta önce kendisine Instagram’dan ‘sizi seviyoruz’, ‘yakışıklı’ gibi yorumlarda bulundum. Yorumlarımdan hemen sonra beni engelledi. Artık onun çok profesyonel bir ünlü olduğunu düşünmüyorum. Hiçbir ünlü, fanı iyi bir yorum yaptı diye onu engellemez. Bu bir hata mıydı bilmiyorum ama beni incitti.” şeklinde açıklama yapmıştı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler