Ana SayfaDizilerSurvivor 16. Haftada Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

İlgili Postlar

Survivor 16. Haftada Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

Survivor 2020 Gönüllüler – Ünlüler mücadelesinin son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Acun Ilıcalı, iletişim oyununu kazanan takımın yarışmacılarının aileleriyle telefonda konuşabileceğini açıkladı. 4 aydır ailelerinden uzakta yaşayan yarışmacılar iletişim oyununu alabilmek için büyük bir mücadele verdi. İletişim oyununu kazanan takım belli oldu ve yakınlarıyla telefonda görüştüler. SMS oylarının sonuçları açıklandı ve adaya veda eden isim belli oldu. Survivor 16. haftada elenen yarışmacı kim oldu? Ayrıntılar haberimizde….

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 16. Haftada Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

Ünlüler takımı 4 yarışmacı kaldı ve tüm dokunulmazlık oyunlarını Ünlüler takımına kaptırdı. Eleme konseyi öncesinde oynanan iletişim oyununda yakınlarıyla telefonda görüşme imkanı elde edebilmek için her iki takımda var güçleriyle parkurlarda ter döktüler. İletişim oyunu esnasında Evrim ile Barış bir birlerine girdi. İkilinin sözlü sataşması eleme konseyin de tartışıldı.

İLETİŞİM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI!

Ünlüler takımı bu oyuna oldukça motive başladı. Neredeyse başa baş geçen mücadelede oyunu kazanan takım Ünlüler oldu. Ünlüler takımı aldıkları oyunla birlikte yakınlarıyla telefonda görüşme yapma hakkına da sahip oldu. Aycan, Sercan, Yunus Emre ve Elif aylardır seslerini duymadıkları aileleriyle gözyaşları içerisinde telefonla görüştü. Duygusal anların yaşanmasından sonra takımlar eleme konseyinin yolunu tuttular.

ÜNLÜLER TAKIMINDAN HANGİ YARIŞMACI ELENDİ?

Acun Ilıcalı, SMS oylarının sonuçlarının geldiğini açıkladı. SMS oylarının sonucuna göre Aycan’ın Survivor macerası sona erdi. Acun Ilıcalı, Aycan’a hisselerini sordu. Aycan, kendi gözünde Survivor’ın sonuna kadar geldiğini, dışarıda kendisini yepyeni bir hayatın beklediğini ve takım arkadaşlarını çok özleyeceğini söyledi. Arkadaşlarıyla uzun uzun veda eden Aycan, adaya veda etti.

SURVİVOR’DA BU AKŞAM NELER OLACAK?

Survivor’un bu akşam ki bölümünde izleyicileri bambaşka bir yarışma bekliyor. Geriye kalan 10 yarışmacı artık takım olarak yarışmayacak. Her hafta yapılacak kaptanlık oyunundan sonra iki takım kaptanı belirlenecek ve bir hafta boyunca takım mücadele verecek. Yine her hafta bir yarışmacı adaya veda edecek.

Survivor 94. Bölüm Fragmanı Yayında! Acun Ilıcalı Yunus Emre’yi Neden Oyundan Diskalifiye Etti?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler