Ana SayfaKimdirAlihan Türkdemir Kimdir?

İlgili Postlar

Alihan Türkdemir Kimdir?

Son zamanların en  popüler çocuk oyuncularından Alihan Türkdemir Kimdir?, Alihan Türkdemir kaç yaşındadır ve hangi burçtur? sevimliliği ve yeteneği ile dikkatleri üzerine çeken Alihan Türkdemir hakkında tüm öğrenmek istedikleriniz Haberimizde, İşte detaylar..



Bugün Doğan Ünlüler

Alihan Türkdemir Aslen Nereli? Alihan Türkdemir Şuan Kaç Yaşında? Alihan Türkdemir Hangi Burç?

Çocuk oyuncu Alihan Türkdemir 01 Ocak 2009 senesinde İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen İstanbullu olduğunu bildiğimiz başarılı çocuk oyuncu Alihan Türkdemir Oğlak burcudur ve şu an 9 yaşındadır.

Alihan Türkdemir Kimdir?

İlk okul öğretimine halen devam eden oyuncu Alihan Türkdemir, ilk defa 2014 yılında yani tam 5 yaşında Türk izleyicisiyle tanışmış oldu. İlk yer aldığı projeler reklam filmleri olan Alihan Türkdemir, sonrasında aynı yıl ‘Serçe Sarayı’ dizisinde oynamıştır. Başarısıyla dikkatleri üzerine çeken sevimli oyuncu Alihan Türkdemir ikinci dizi olarak  ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisinin kadrosuna dahil edildi. En son ise Kanal D televizyonunda ekranlara gelen, Başrollerde Barış Kılıç, Hande Soral, Murat Han ve Sedef Avcı’nın paylaştığı ‘Evlat Kokusu’ dizisinin de oynarken ‘Çınar’ rolüne hayat vererek İzleyicinin gönlünde taht kurmayı başarmıştır.

‘Hadi Be Oğlum’ dizisiyle Kıvanç Tatlıtuğ abisiyle oynayan Yıldız çocuk oyuncumuz Alihan Türkdemir’a  bundan sonraki projelerinde de Magazin Haberleri Ailesi olarak başarılar dileriz..

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler