Ana SayfaKimdirDidem İnselel kimdir?

İlgili Postlar

Didem İnselel kimdir?

Ekranın sevilen oyuncuları arasında yer alan Didem İnselel Kimdir? Didem İnselel Nerede Doğdu? Didem İnselel Aslen Nereli? Didem İnselel Hangi Burç? Didem İnselel Yer Aldığı Dizi ve Filmler Neler? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Didem İnselel Nerede Doğdu? Didem İnselel Aslen Nereli? Didem İnselel Hangi Burç?

Güzel oyuncu Didem İnselel, 13 Temmuz 1976 yılında İstanbul’da doğmuştur. Didem İnselel Aslen İstanbulludur. Didem İnselel Yengeç Burcudur.

Didem İnselel Kimdir?

Didem İnselel eğitimini Akademi İstanbul Radyo Televizyon Bölümü’nde tamamlamıştır. Didem İnselel Şahika Tekand Studio da oyunculuk üzerine eğitim almıştır. Didem İnselel, Serseri Aşıklar dizisi ile ilk oyunculuk deneyimi ile oyunculuk hayatına başlamıştır. Didem İnselel O Hayat Benim, Beni Böyle Sev, Sen de Gitme, Kahramanlar, Kavak Yelleri gibi bazı dizilerde yer alarak başarılı oyunculuğunu ortaya koymuştur.

Didem İnselel’in gerçek anlamda tanınması ise 2007 yılında girmiş olduğu Kavak Yelleri dizisi oldu. Dizinin kadrosunda Pelin Karahan, Dağhan Külegeç ve Aslı Enver gibi isimler yer aldı. Kavak Yelleri dizisi ise yıllarca en çok izlenen dizilerden birisi olmayı başardı.

Didem İnselel 41 yaşındadır. İlerleyen yaşına rağmen güzelliği ile dikkat çekmektedir. Akademi İstanbul’da radyo ve televizyon bölümünde eğitim alan Didem İnselel pek çok dizi ve film projesinde yer alarak başarısını kanıtlamıştır.

Son olarak, İstanbullu Gelin’de Catering işleri yapan Gözde karakteri ile başarılı oyunculuğunu konuşturmuşdur.

Güzel oyuncu Didem İnselel, sosyal yardım projelerinde de yer alan isimlerden biri olmuştur. Güzel oyuncu Didem İnselel ise güzelliğini düzenli spor yapmasına borçlu olduğunu dile getiriyor…

Didem İnselel Yer Aldığı Dizi ve Filmleri:

Dayan Yüreğim- 2017

Toz Bezi-2015

O Hayat Benim-2014

Beni Böyle Sev-2013

Sen De Gitme-2011

Kahramanlar -2009

Kavak Yelleri-2007

Sahte Prenses-2006

29-30-2006

Camdan Pabuçlar-2004

Serseri Aşıklar -2003

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler