Ana SayfaKimdirPamir Pekin Kimdir?

İlgili Postlar

Pamir Pekin Kimdir?

Türkiye’nin etkileyici oyuncularından birisi olarak kabul edilen Pamir Pekin kimdir?

[irp]

İstanbul’da 31 Mayıs 1979 yılında doğan Pamir Pekin, kısa süre içerisinde oyunculuğa yöneldi. Oyuncu her ne kadar üniversite eğitimi için Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri bölümünü bitirse de bu alanda bir kariyer planlamadı. Oyunculuk için çeşitli destekler ve eğitimler halan ünlü isim, kısa süre içerisinde bu alanda kendine yer buldu.


Bugün Doğan Ünlüler

Pamir Pekin Kimdir, İlk Ne Zaman Keşfedildi?

Oyuncunun ilk olarak keşfedildiği dizi Nevzat Komiser oldu. Bu dizi ile birlikte ekranların sevilen isimlerinden birisi olan Pamir Pekin, bu dizinin sonrasında; Parmaklıklar Ardında, Kavak Yelleri, Vurgun, Havalimanı, Keskin Bıçak, Lale Devri, Tozlu Yollar, Güzel Çirkin, Günce, Muhteşem Yüzyıl adlı dizilerde yer aldı. Oyuncuyu ilk keşfeden isim ise Veli Çelik oldu. Üniversite yıllarında fiziği ve görünümü sayesinde farklı projelerde modellik yapan Pamir Pekin, tesadüf eseri oyuncu olma noktasında işini kolaylaştırdı. Özel yelkenli modelleri yaparken Veli Çelik ile yolu kesişen ünlü isim, böylece ilk denemelerin ardından dizilerde yer almayı başardı.

Rol aldığı dizilerin hemen hemen hepsi popüler duruma gelirken, Pamir Pekin bu sayede farklı projelerde yer almak adına da işini kolaylaştırmış oldu. Oyuncunun son projelerinden birisi ise 2017 yılında başlayan Tutsak. Kanal D’de Eylül ayı itibari ile ekranlara gelmeye başlayacak olan yeni dizi projesinde, başrol oyuncularından birisi de Pamir Pekin.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler