Ana SayfaDizilerSurvivor 16. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın İlk Eleme...

İlgili Postlar

Survivor 16. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2020 Gönüllüler – Ünlüler mücadelesi 15. haftayı da geride bıraktı. Geçtiğimiz hafta bayram dolayısıyla adaya veda eden olmadı. Acun Ilıcalı, bayramda, her iki takımın yarışmacılarına muhteşem bir süpriz yaşattı. Yarışmacılar, dünyanın en büyük starlarının bire bir aynı insanları görünce çok mutlu oldular. Ekranların en sevilen yarışmasının dün akşam ki yayınlanan bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor 16. hafta ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın ilk eleme adayı kim oldu? Ayrıntılar haberimizde….

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor 2020 Gönüllüler- Ünlüler mücadelesi artık sonlara yaklaştı. Bir kaç haftadır Ünlüler takımı, son bir kaç haftadır tüm dokunulmazlık oyunlarını Gönüllüler takımına vermenin üzüntüsünü yaşamış ve takımlarından iki yarışmacıyı eleme adayı olarak vermişti. Gözler, bu haftanın dokunulmazlık oyununda idi. Geçen haftanın iki eleme adıyı olan Yunus Emre ile Aycan’ın yanına, üçüncü eleme adayı kim olacak?

AVANTAJ OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Büyük bir heyecanla başlayan avantaj oyununda, takımlar dörder kişi olarak bayrak yarışına çıktı, Ünlüler takımından; Sercan, Yunus Emre, Elif, Aycan olarak, Gönüllüler takımından; Yasin, Cemal Can, Evrim ve Nisa olarak belirlendi ve oyun başladı. Her iki takımında zorlandığı mücadelede avantaj oyununun galibi Ünlüler takımı oldu.

Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Acun Ilıcalı, dokunulmazlığı kazanan takımın yarışmacılarına, Mobiliyum AVM tarafından onar bin liralık hediyelik çeki verileceğini açıkladı. Her iki takımda parkurlarda büyük ter döktü. Survivor’da dengenin ön planda olduğu dokunulmazlık oyunda skor 9’a 7 olunca iki takımdan en iyi iki yarışmacıyı çıkarmaları istendi. Durum böyle olunca, Ünlülerden Sercan ile Elif, Gönüllülerden Ardahan ve Nisa oyundan çıktı. İlk olarak Ardahan ile Sercan eşleşmesi parkura çıktı. Nefeslerin tutulduğu mücadelenin son anlarında, sayıyı alan Ardahan aldı ve skor 10′  7 oldu. 16. haftanın dokunulmazlık oyununu da Gönüllüler takımı kazandı.

Ünlüler takımı konseyde bir arkadaşlarının ismini daha vermek zorunda kaldılar ve en çok ismi çıkan yarışmacı Elif oldu. Böylelikle, Yunus Emre, Aycan ve Elif eleme potasına düşmüş oldu.

TAKIMLARDAN BİRİ ÜÇ YARIŞMACIYA DÜŞÜNCE NE OLACAK?

Survivor 2020’de Ünlüler takımında 4 Gönüllüler takımı ise 7 yarışmacı kaldı. Önümüzdeki hafta Ünlüler takımından bir kişi daha elenirse takım üç yarışmacıya düşecek. Böyle bir durumda artık Gönüllüler ve Ünlüler takımı kalmayacak. Her hafta iki kaptan seçilecek ve her kaptan bir takım oluşturacak.

 Survivor 15. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler