Ana SayfaDizilerSurvivor 15. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 2. Eleme...

İlgili Postlar

Survivor 15. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2020 Gönüllüler – Ünlüler mücadelesinde büyük finale çok az bir zaman kaldı. Sevilen yarışma programının 15. hafta ilk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı almıştı ve Ünlüler takımından bir eleme adayı belirlenmişti. Survivor 2020’nin dün akşam yayınlanan son bölümünde her iki takımın yarışmacıları da haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu almak için mücadele verdi. Survivor 15. hafta 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 2. eleme adayı kim oldu? Ayrıntılar haberimizde…..

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 15. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor 2020 85. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Gönüllüler ile Ünlüler takımı, haftanın ikinci dokunulmazlığını alabilmek için parkurlardaki yerlerini aldılar. İlk dokunulmazlığı alan Gönüllüler takımı yarışa oldukça moralli başladı. Sadece 4 yarışmacısı kalan Ünlüler takımı ise dokunulmazlığı alabilmek için büyük mücadele verdiler.

Nefeslerin tutulduğu mücadelede her iki takımda oldukça zorlu anlar yaşadı. 2. dokunulmazlığı alan takım ödül olarak orman evinde pizza keyfi yapacağı duyurulunca yarışmacılar oldukça heyecanlandı. Kıyasıya rekabetin olduğu dokunulmazlık oyununda 10’a 6’lık skorla Gönüllüler takımı galip geldi. Dolayısıyla Gönüllüler takımı haftanın ikinci dokunulmazlığını da almış oldu. Ünlüler takımının yarışmacıları moralleri bozuk bir şekilde ada konseyinin yolunu tuttular.

Haftanın 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

10’a 6’lık skorla haftanın ikinci dokunulmazlığını da Gönüllüler takımına kaptıran Ünlüler takımı, arkadaşları arasından kimin ismini yazacaklarını düşünmeye başladılar. Haftanın ilk eleme adayı Yunus Emre olmuştu. Ada konseyinde Yunus Emre, Sercan ve Aycan, eleme adayı olarak Elif’in ismini yazdılar. Elif ise Aycan’ı eleme adayı olarak gösterdi. Acun Ilıcalı, kutuyu açtı ve en çok ismi yazılan yarışmacı Elif oldu. Elif Survivor 15. haftanın ikinci eleme adayı oldu.

ACUN ILICALI MÜDAHALE ETMEK ZORUNDA KALDI!

Survivor’un 85. bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu sırasında Ardahan ile Yunus Emre tartıştı. Burun buruna gelen yarışmacıları arkadaşları tuttu. Acun Ilıcalı, yarışmacılara müdahale etmek zorunda kaldı. Müdahalenin ardandan her iki yarışmacı da sakinleşti.

Survivor 15. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler