Ana SayfaDizilerSurvivor 15. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın İlk Eleme...

İlgili Postlar

Survivor 15. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Tv 8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programı Survivor 14 haftayı geride bıraktı. Survivor 2020’nin 14. hafta adaya vedan eden yarışmacısı Mert olmuştu. Daha sonra adalar birleşti. Survivor’ın dün akşamki yayınlanan bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler takımı 4 yarışmacısı ile 7 yarışmacısı olan Gönüllüler takımıyla mücadele etti. Parkurlarda her iki takımda dokunulmazlığı almak için parkurlarda ter döktüler. Survivor 15. hafta ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın ilk eleme adayı kim oldu? Ayrıntılar haberimizde….

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor 2020’de artık büyük finale haftalar kaldı. Ekranların fenomen yarışma programı Survivor’ın dün akşamki bölümünde ilk dokunulmazlık oyunuyla Gönüllüler takımı ile Ünlüler takımı oldukça zor anlar yaşadı. Parkurlarda kıyasıya bir rekabet sergileyen dokunulmazlık oyununu 10’a 5’lik skorla Gönüllüler takımı kazandı. Gönüllüler dokunulmazlık oyununu alarak orman evinde pizza ödülünün de sahibi oldu.

EVRİM SEMBOLÜ ALDI!

Gönüllüler takımının en başarılı yarışmacılarından Evrim, parkurlardaki başarısıyla dokunulmazlık sembolünün sahibi oldu.

Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2020’nin 15. hafta ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı eleme adayını belirlemek üzere konseyin yolunu tuttu. Zaten 4 yarışmacı kalan Ünlüler takımı aralarından bir ismi eleme adayı olarak gösterme durumunda kaldılar. Yunus Emre, Sercan’ı eleme adayı olarak gösterdi. Aycan, Elif ve Sercan ise Yunus Emre’yi eleme adayı olarak gösterdi. Dolayısıyla haftanın ilk eleme adayı Yunus Emre oldu.

ACUN ILICALI’DAN FLAŞ AÇIKLAMA GELDİ!

Acun Ilıcalı, yeni bir açıklama yaptı ve;” Bugünkü dokunulmazlıktan sonra ilk aday çıkacak. Yarınki dokunulmazlıktan sonra 2. aday çıkacak, haftaya oynayacağınız 2 dokunulmazlıktan da 2 aday belli olacak. Toplamda bu 4 aday sms oylamasına çıkacak. Sadece bu 4 aday sms’e çıkacak ve elenen isim belli olacak.” dedi.

Acun Ilıcalı’nın açıklamasından da anlaşılacağı üzere Survivor 2020’nin 15. haftasında eleme konseyi olmayacak. Bu hafta kimse adaya veda etmeyecek. 15. hafta ve 16. haftada belirlenen 4 eleme adayı arasından bir yarışmacı sms oylaması sonucuna göre elenecek.

Survivor’da Ünlüler ve Gönüllüler Takımının Kampları Birleşti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler