Ana SayfaDizilerDerya Baykal'la Gülümse Bayramda Süpriz Konuklarıyla Ekranlarda Olacak!

İlgili Postlar

Derya Baykal’la Gülümse Bayramda Süpriz Konuklarıyla Ekranlarda Olacak!

Derya Baykal, yıllardır hafta içi her gün yaptığı programıyla, yediden yetmiş yediye tüm izleyicilerin gönüllerinde taht kurmayı başardı. Pratik ve ekonomik yemek tariflerinden, el işleri tariflerine, sağlık konusunda da izleyicileri bilgiler veren program Derya Baykal’la Gülümse canlı yayınla hafta içi her gün Teve 2 ekranlarında saat 14:00’da ekranlara geliyor. Derya Baykal’la Gülümse bayramda süpriz konuklarıyla ekranlarda olacak. Ayrıntılar haberimizde….

Derya Baykal Kimdir?

Derya Baykal’la Gülümse Bayramda Ekranlarda Olacak!

Teve 2 ekranlarında hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan “Derya Baykal’la Gülümse” programı bayram boyunca da ekranda olacak. Renkli ve sempatik sunumu ile yıllardır ekranlarda olan Derya Baykal, büyük bir ilgiyle izlenen programı ‘Derya Baykal’la Gülümse’ ile Ramazan bayramının ikinci ve üçüncü günü izleyicileri bir buluşacak. Sağlıktan modaya, el işinden ev işine, yemek yapmaktan ev ekonomisine kadar birçok konuda bilgi veren Derya Baykal Ramazan bayramında yayınlanacak programlarında ünlü isimleri ağırlayacak.

Derya Baykal, bayramda yayınlanacak programında Tuğçe Tayfur ve Yılmaz Morgül’ü gibi ünlü isimleri konuk edecek. Programa 25 Mayıs Pazartesi günü usta arebesk sanatçısı Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur konuk olacak. 26 Mayıs Salı günü ise, Yılmaz Morgül’ü konuk olarak ağırlanacak olan Derya Baykal’la Gülümse programı izleyicilerin bayramına neşe katacak.

Her bölümde farklı konularla ekranlara gelen sevilen sanatçı, bir birinden renkli isimleri programına konuk etmeye devam ediyor. Hem lezzetli yemek tarifleri veren, ayrıca hiç el işi bilmeyen insanların bile yapabileceği pratik el işi tarifleri ve de gülümseten fikirleri ile “Derya Baykal’la Gülümse”,canlı yayınla hafta içi her gün 14.00’de Teve 2’de ekranlara gelmeye devam ediyor.

Derya Baykal’la Gülümse Hafta İçi Her Gün Canlı Yayınla Ekranda!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler