Ana SayfaDizilerDoya Doya Moda 26. Hafta Birincisi Kim Oldu? Doya Doya Moda'da Kim...

İlgili Postlar

Doya Doya Moda 26. Hafta Birincisi Kim Oldu? Doya Doya Moda’da Kim Elendi?

Tv 8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen, büyük beden hanımların katıldığı yarışma programı Doya Doya Moda haftanın final bölümüyle ekranlara geldi. Haftanın son günü kolye almak için hafta için bir birleriyle şıklık yarışına giren yarışmacılar verilen konseptle jürilerin karşısına çıktılar. Doya Doya Moda 26. hafta birincisi kim oldu? Doya Doya Moda’da bu hafta kim elendi? Detaylar haberimizde….

Kemal Doğulu kimdir?

Gülşah Saraçoğlu kimdir?

Doya Doya Moda 26. Hafta Birincisi Kim Oldu?

Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu ve Seray Sever’in jüri üyesi olduğu tarz yarışmasında bugün yarışmacılar eleme heyecanı yaşadı. Hafta içi yaptıkları konbinlerde yüksek puan yarışmacılar ise kolyeyi alabilmek için birbirleriyle yarıştılar. Günün konseptine göre yarışmacılar tek tek podyuma çıktılar.

Günün sonunda puan durumu şöyle oldu!

Hanzade, haftanın finalinde jürilerden toplamda 27 puan aldı.

Su, 26 puan aldı.

Gamze, yeni olmasına rağmen toplamda 29 puan aldı.

Betül, 21 puan aldı.

Sündüz, 24 puan aldı.

Emel, 16 puan aldı.

Tuğçe ise, toplamda 19 puan aldı.

Yarışmacıların hafta içi aldıkları puanlarda eklendi ve kolyeyi almaya hak kazanan yarışmacı belli oldu. Doya Doya Moda’nın 26. haftasında toplamda 72 puan alarak haftanın birinci olan yarışmacı Su oldu. Su, böylelikle 6. kolyenin sahibi oldu. Kemal Doğulu, büyük finale gitmek için yarışmacıların en az beş kolye sahibi olması gerektiğini söyledi. Su ile Sündüz, bu duruma sevinirken 3 kolyesi olan Emel ise gözyaşlarını tutamadı. Kemal Doğulu’nun şaka yaptığını açıklamasıyla yarışmacılar derin bir nefes aldı.

Doya Doya Moda’da Kim Elendi?

Kemal Doğulu, bir hafta boyunca yaptıkları konbinlerle en az puan alarak eleme potasına düşen yarışmacıların isimlerini açıkladı. Emel, Tuğçe ve Hanzade eleme potasında yerini aldı. Hanzade, toplamda 50 puan alarak eleme potasından kurtulmayı başardı. Geriye Emel ile Tuğçe kaldı. Kemal Doğulu, Doya Doya Moda evine veda edecek yarışmacının Tuğçe olduğunu açıkladı. Tuğçe, yarışmada sadece iki hafta kalmıştı ve ismini duyunca pek şaşırmadı.

Tuğçe, iki hafta boyunca kendisini gösteremediğini ifade edip yarışmaya veda etti. Özellikle Betül, Tuğçe’nin elenmesine sevindi.

Doya Doya Moda’da Bu Hafta Kim Elendi? Haftanın Birincisi Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler