Ana SayfaDizilerLezzet Düşkünleri Programı Bomba Gibi Geliyor! Program Ne Zaman Başlıyor?

İlgili Postlar

Lezzet Düşkünleri Programı Bomba Gibi Geliyor! Program Ne Zaman Başlıyor?

Tv 8 ekranlarında yeni bir yemek yarışma programı başlıyor. Program hafta içi her gün yayınlanacak ve yarışmacılar yeteneklerini mutfakta gösterecek, Yeni yarışma programını ünlü şef Gabriele Sporza üstleniyor. Lezzet Düşkünleri programının yarışmacıları bir evde yaşayacak ve ikişerli guruplar halinde yarışacak. Her hafta bir çiftin eleneceği program ekranlara gelmek için gün sayıyor. Lezzet Düşkünleri programı bomba gibi geliyor. Program ne zaman başlıyor? Ayrıntılar haberimizde…

Lezzet Düşkünleri Programı Bomba Gibi Geliyor!

Şu bir gerçek ki Acun Ilıcalı’nın hayata geçirdiği her format reyting rekorları kırıyor. Üç sezondur yayınlanan Master Chef yemek yarışması da bunlardan biri ve beklenenin üstünde beğeni topladı. Programda yer alan şeflerin hepsi fenomen olduğu kadar, yarışmacılarda herkes tarafından tanınır duruma geldi.

Lezzet Düşkünleri programının sunumu ünlü şef Gabriele Sponza, tarafından gerçekleşiyor. Program 25 mayıs pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 15.45’te TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

PROGRAMIN İÇERİĞİ!

Ünlü şef Gabriele Sponza’nın sunumuyla ekranlara gelecek olan programda 5 çift, Lezzet Düşkünleri evinde kalacak. Evde kalan yarışmacılar hafta içi her gün yayınlanacak programda 2’li takımlar halinde mutfakta hünerlerini gösterecek. 5 çiftin kıyasına mücadele ettiği yarışma programında her hafta yapılacak olan haftanın finalinde izleyicilerinde oy hakkı olacağı günde en başarılı çift ödüllendirilecek. Lezzet Düşkünleri evinde büyük ödüle kadar kalmayı başaran çift de büyük ödülün sahibi olacak.

GABRİELE SPONZA HAKKINDA BİLİNMEYENLER!

Gabriele Sponza İzmir’de doğmuş büyümüştür. 1982 yılında Türkiye’de yaşayan bir İngiliz ve İtalyan çiftin evliliğinden dünyaya gelen Gabriele Sponza aile şirketlerinde patron olmak yerine yemek yapmaya aşık olduğu için şef olmayı tercih etmiştir.

Amerika Johnson Wales Üniversitesinde aşçılık eğitimi alan Gabriele Sponza ilk aşçılık deneyimini Fransa’da yapmıştır. Daha sonra Türkiye’ye dönen Gabriele Sponza Sait Halim Paşa Yalısında restoran şefi olarak görev yapmıştır ve daha sonra kendi restoranını açmıştır. Henüz 38 yaşında olmasına rağmen işini seven ve işinde  başarılı olan Gabriele Sponza, gelen teklifle birlikte kendisini ekranlarda buldu.

Lezzet Düşkünleri programı Tv 8 ekranında 25 mayıs pazartesi gününden itibaren ekranlarda olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler