Ana SayfaDizilerZahide Yetiş'le Programının Yayın Tarihi Belli Oldu! Programın Tanıtım Videosu Yayınlandı!

İlgili Postlar

Zahide Yetiş’le Programının Yayın Tarihi Belli Oldu! Programın Tanıtım Videosu Yayınlandı!

Zahide Yetiş, yıllardır hafta içi her gün gündüz kuşağında yaptığı Zahide Yetiş’le programıyla yediden yetmiş yediye herkesin gönlüne taht kurmayı başardı. Programda, özel ekonomik yemek tariflerinin yanı sıra, her gün profesyonel bir doktorla birlikte güncel sağlık problemlerini ele alıp izleyicilere telefonla bağlanma ve sorunlarına çözüm bulma fırsatı veriyor. Ayrıca programda din adamlarını konuk edip hem izleyicilere hem de stüdyodaki konuklara dini bilgiler veriliyor. Zahide Yetiş’le programının yayın tarihi belli oldu. Programın tanıtım videosu yayında.

Zahide Yetiş Kimdir?

Zahide Yetiş’le Programının Yayın Tarihi Belli Oldu!

Show Tv’nin en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından Zahide Yetiş’le, virüs salgını nedeniyle tedbir amaçlı yayınına ara vermişti. Zahide Yetiş’in keyifli sunumuyla gerçekleşen programın müdavimleri programın yayınlanması için gün sayıyordu. Beklenen oldu ve sevilen programın yayın tarihi belli oldu. Yaz sezonunda Show Tv ekranlarında olacak program 1 Haziran gününden itibaren yayın hayatına başlayacak.

Zahide Yetiş’le 1 Haziran’dan itibaren hafta içi her gün saat 09.30’da canlı yayınla Show TV’ ekranlarında olacak.

İşte Zahide Yetiş’le programının tanıtım videosu….

ZAHİDE YETİŞ’LE HAFTA İÇİ HER GÜN!

Show Tv ekranlarının, en çok izlenen hafta içi her gün yayınlanan programlarından Zahide Yetiş’le, virüs salgını nedeniyle tedbir amaçlı yayınına ara vermek zorunda kalmıştı. Zahide Yetiş’in sunumuyla gerçekleşen program yayınlanacağı gün merakla bekleniyordu. Büyük bir heyecanla beklenen Zahide Yetiş’le programı, yemek tarifleri, cilt bakım önerileri, sesini duyurmak isteyen yardıma ihtiyacı olan insanların yardımına koşmak için ekranlara gelmek için gün sayıyor.

Zahide Yetiş’le programı, yaz aylarında izleyicileriyle beraber olacak. Programın formatın da bir değişiklik olmayacak. Zahide Yetiş’le 1 haziran dan itibaren ekranlarda olacak.

 Zahide Yetiş, doğumdan sonra izleyicisine bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler