Ana SayfaDizilerFikret Kuşkan Diziye Neden Veda Etmek Zorunda Kaldığını Açıkladı!

İlgili Postlar

Fikret Kuşkan Diziye Neden Veda Etmek Zorunda Kaldığını Açıkladı!

Kanal D ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen Zalim İstanbul dizisinin baş rollerinde yer alan ve Agah karakterini canlandıran Fikret Kuşkan, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Usta oyuncunun bu paylaşımı hayranlarını derinden üzdü. Fikret Kuşkan diziye neden veda etmek zorunda kaldığını açıkladı. Ayrıntılar haberimizde….

Fikret Kuşkan Kimdir?

Fikret Kuşkan Diziye Neden Veda Etmek Zorunda Kaldı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve haftanın en iddialı gününde bile büyük bir ilgiyle izlenen Zalim İstanbul dizisinin başrol oyuncularından Fikret Kuşkan, sosyal medya hesabından diziye veda ettiğini açıkladı. Usta oyuncu açıklamasında sağlık sorunlarıyla setlere geri dönmesinin imkansız olduğunu ve ayrılık nedeninin sağlık sorunu olduğunu dile getirdi.

Zalim İstanbul dizisi en son 36. bölümüyle ekranlara gelmişti ve 39. bölümde final yapma kararı almıştı. Dizi zaten final yapacakken son üç bölümde Agah karakterini canlandıran Fikret Kuşkan’ın olamayacağı haberi izleyicileri derinden üzdü. Sağlık problemleri olan Fikret Kuşkan’a acil şifalar diliyoruz ve usta oyuncuyu başka projelerde tekrar ekranlarda görmek istiyoruz.

İşte Fikret Kuşkan’ın o paylaşımı….

Fikret Kuşkan Diziye Neden Veda Etmek Zorunda Kaldı

İşte Fikret Kuşkan’ın açıklaması:

“Covid19 salgını yüzünden yaşadığımız zorlu pandemi sürecinde, hayati riskli gruba girmeme neden olan kronik hastalıklarım sebebiyle, üzülerek söylüyorum ki çok sevdiği ve 36 bölüm boyunca Agah karakterine hayat verdiğim Zalim İstanbul projesine maalesef devam edemeyeceğim. Bu konuda doktor raporlarım ve yine doktorlarımın bana kesin talimatı mevcuttur. Takdir edersiniz ki bu zorunda kalmadan alınacak bir karar değildir. Devam etmekte olduğum bir hayatım ve geçindirmek zorunda olduğum bir ailem var, hayatta kalmak önceliğimdir. Anlayışı ve şimdiye kadar ki destekleri için yapım şirketimiz Avşar Film’e ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Daha sağlıklı günlerde görüşmek üzere.”

ZALİM İSTANBUL DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Şeniz’in Nedim’e, çocukluğundan beri yaptığı kötülüklerin sebebi ortaya çıkar. Nedim, sağlığına kavuşur. Agah’ın Şeniz’in kendisini abisiyle aldattığını öğrenmesiyle Şeniz’in intihardan başka çaresi kalmaz. Şeniz, ölmez ama tekerlekli sandalyeye mahkum kalır. Ceren’in bebeğinin babasının Cenk olduğu ortaya çıkar. Agah, Ceren’in zamanında Şeniz’e imzaladığı evrakı bulup onu hayatlarından çıkarır.

Zalim İstanbul dizisinin yeni bölüm çekimleri 1 haziran 2020 tarihinde başlanması bekleniyor.

Zalim İstanbul Dizinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler