Ana SayfaDizilerZalim İstanbul Dizinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Zalim İstanbul Dizinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Zalim İstanbul 36. son bölümüyle geçen hafta ekranlara gelmişti. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nedim, Oya’yı ikna edip Başak ile Ceren’in bebeğini kurtarır. Ceren, sonunda bebeğine kavuşur. Agah, Nedim’in kendi hesabından Ceren’e boşanma karşılığında yüklü bir ödeme yaptığını öğrenir. Birde üzerine Cenk’ten, şirket hissesinin yarısını istediğini duyunca harekete geçen Agah, herkesi yemekte toplar ve Ceren’in Şeniz’le yaptığı anlaşmayı masaya atar. Agah, Ceren’e bebeği bırakıp köşkten gitmesini ister. Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Pazartesi Dizileri 2020

Zalim İstanbul Dizinin Yeni Bölümü Ne Zaman?

Avşar film, yaptığı bir açıklamayla virüs salgını nedeniyle koruma amaçlı dizinin çekimlerine ara vermek zorunda kaldıklarını açıkladı. Dizi zaten 39. bölümde final yapacaktı. Dizinin 37. yeni bölümüyle ne zaman ekranlara geleceği henüz netleşmedi.

ZALİM İSTANBUL 36. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ceren, Nedim’den boşandıktan ve yüklü parasını aldıktan sonra köşkten ayrılacağı için babaannesi ile birlikte üzülmeye başlamışken bebeğinin yaşadığını öğrenir. Bebeğinin eve gelmesiyle, Ceren ile babaannesi artık köşke iyice yerleşir. Şeniz, tedavi olmak istemez. Seher ise ona acıyıp ne yapmış olursa olsun ona yardım eder.

Yerde düşmüş vaziyette Şeniz’i bulan Seher, yardım ister. Nedim ise, yıllarca kendisini tekerlekli sandalyeye mahkum etmesine rağmen Şeniz’in yardımına koşup onu yerden kaldırır. Ceren, Şeniz’in yanına gidip ona kendisinin kazandığını söyler. Agah, köşkte kalmasa da avukatı aracılığıyla her şeyden haberi olur.

Ceren, bebeğini kullanarak Cenk’e yanaşmayı dener. Cenk, bebeğe dokunmak bile istemez. Ona, bebeğe babalık edeceğini ama onunla asla olmayacağını söyler. Önce Nedim’in Ceren’e kendi hesabından yaptığı yüklü ödemeyi öğrenir. Cenk, bu durumu babasıyla konuşmak için onun yanına gider. Agah’a, bebeğe karşı bir şey hissetmediğini söyleyince babası ona öğüt verir.

Cenk, Ceren’in şirket hisselerinin yarısını istediğini, kendisinin de vereceğini babasına söyler. Agah, evdekilere haber gönderip herkesin akşam yemeğinde orada olmasını ister. Elinde dosyayla gelen Agah, Ceren’in o kucağındaki çocuğu doğurmadan önce Şeniz’le para karşılığı yaptığı anlaşmayı masanın üzerine atar. Nedim’in, vereceği o parayı verdirmeyeceğini, Cenk’in de hisselerini alamayacağını söyleyerek Ceren’e bebeği bırakıp hemen köşkten defolup gitmesini söyler.

Zalim İstanbul 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceren Para Hırsı Yüzünden Köşkten Kovuluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler