Ana SayfaDizilerÇukur Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Çukur Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Show Tv’nin fenomen dizilerinden Çukur 3. sezon 26. bölümüyle dün akşam ekranlara gelmesi bekleniyordu. Ancak yayın akışında yer almadı. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Boris’le buluşacağını zanneden Çağatay, karşısında Vartolu’yu görür. Ardından polisler gelip Çağatay’ı tutuklar. Ama Çağatay, serbest kalmayı başarır. Arık Böke, abisinin emanetlerini teslim alıp Çukur’a gider. Yamaç, Celesun ile Karaca’yı evlendirmeye karar verir. Arık mahalleye gidip Yamaç’a kendisini tanıtır. Çukur dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Pazartesi Dizileri 2020

Çukur Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman?

Çukur dizisi, çekimlerine virüs salgını nedeniyle iki hafta ara vermişti. Tedbir amaçlı çekimlerine ara verilen dizinin ne zaman tekrar çekimlerine başlayacağı konusunda kesin bir bilgi gelmedi. Tüm dizi ekibi sosyal medya hesaplarından insanlara, ‘Evde Kal’ uyarısında bulundu.

ÇUKUR 3. SEZON 25. SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Gazeteci Emir, Çağatay’ın ailesi hakkındaki bildiklerini Yamaç’a anlatır. Onun babası ve üvey kardeşi olduğunu, babasının aslında Osmanlı soyundan gelmediğini Afyonlu olduğu anlatır. Yamaç, mahalleyi sonunda uyuşturucudan temizler. Tedavi görmesi gerekenleri tedavi ettirir. Mahallede büyük bir ziyafet verir.

Bu arada Karaca, gizli gizli Azer’le buluşmaya devam eder. Bunu fark eden Yamaç, Karaca’nın peşine Celasun’u takar. Celasun, onların buluştuğunu görüp Yamaç’a iletir. Yamaç’ta Karaca’yı Celasun ile evlendirmeye karar verdiğini açıklar. Yamaç, gazeteci Emir ve polis Erkan’ın yardımıyla Çağatay’ın büyük bir sevkıyat için Boris’le buluşacağını öğrenir.

Çağatay, baskından 12 saat öncesinde Yamaç’ı arayıp ondan Cumali’yi istemişti. Yamaç, Boris’i buluyor ancak onun ölmesiyle yerine Vartolu geçer. Çağatay, Boris yerine karşısında Vartolu’yu görünce tuzağa düştüğünü anlar. Polisler gelip Çağatay’ı tutuklar. Çağatay, kendisini aklayıp hapse girmekten kurtulur.

Babasının emanetlerini üvey kardeşi Arık Böke’ye veren Çağatay, ondan sadece bir süreliğine yerine geçmesini ister. Ayrıca Çağatay, Arık’a Efsun’dan uzak durmasını ve ona bir zarar gelmemesi konusunda onu uyarır. Arık, elini kolunu sallayarak Çukur’a gider. Kahveye girip Yamaç’la görüşmek istediğini söyleyip onu bekler. Yamaç, kahveye gittiğinde Arık kendisini tanıtır. Arık’ın gelmesi dengeleri değiştirecek mi?

Çukur 3. Sezon 26. Bölüm Fragmanı Yayınladı Mı? Arık’ın Gelmesi Dengeleri Değiştirecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler