Ana SayfaDizilerYasak Elma Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Yasak Elma Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Büyük bir izleyici kitlesi olan Yasak Elma, dün akşam yayın akışında yoktu. Dizinin son bölümünde; Ender, Şahika’nın kendisine kurduğu ölüm tuzağını önceden anlar. Şahika, Ender’den kurtulacağını umarken o, sağ salim karşısına çıkar. Tutuşan Şahika, Ender’e susması karşılığında yüzde beş hisse verir. Ender, Halit’le konuşup yüzde on hisse almayı başarır. Şahika, Kerim’den hoşlanmaya başlar. Ancak onun Yıldız’dan hoşlandığını anladığında bozulur Büyük bir dolandırıcı olan Kerim’in gerçek amacı ise şirketin kasasını boşaltmaktır. Yasak Elma dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Pazartesi Dizileri 2020

Yasak Elma Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman?

Yasak Elma dizisinin izleyici sayısı her geçen gün katlanarak büyümeye devam ediyor. Dizinin final yapması söz konusu değil. Dizi çekimlerine virüs salgını nedeniyle tedbir amaçlı ara vermek zorunda kaldı. Dizi çekimlerine ne zaman tekrar başlayacağı konusunda henüz bir açıklama gelmedi.

YASAK ELMA 74. BÖLÜM SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Halit, artık eski gücüne kavuşur. Ancak bumu herkesten saklar. Şimdiki tek amacı ise, Yıldız’ı tekrar elde edip onunla evlenmektir. Onun için bir yalan uydurup Yıldız’ın evine yerleşir. Yıldız, Kerim’in şirkette CEO olduğunu öğrendikten sonra onu Halit’in yanında daha önceden tanımamış gibi davrandığı için çıkmazda kalıp Ender’le buluşup ona akıl danışır.

Ender, Şahika’nın Kerim’den hoşlandığını anlayıp onları buluşturacak bir yemek hazırlar. Yemekte Kerim’in, Yıldız’la ilgilendiğini anlayan Şahika onu kıskanıyor. Halit, Erim’e çok istediği okuldan burs ayarlar. Ancak Erim, bunu babasının yaptığını bilmeden aldığı gitar hediyesiyle mutlu olur. Ama Ender, bunu Halit’in yaptığını anlar.

Yıldız’ın evinde kalmaya başlayan Halit, Yıldız’ın yemekten eve dönmesini saatlerce bekler. Halit, Zehra ile konuşup onun bir yardım almasını ister. Zehra. babasının teklifini kabul eder. Halit, kahvaltıda, Yıldız’la gündüz görüşmek istediğini söyler. Asuman durumu anlayıp, kızını bu konuda uyarır.

Şahika, bankaların Halit’in mal varlığını satışa çıkarılacağı gün yalıyı alacağından emin oraya gidip, orada düzenleme yapmaya başlar. Ancak Yıldız’ı karşısında görünce şaşırır. Üstüne birde Halit, merdivenlerden inip kendi evini tekrar satın aldığını söyleyince donup kalır. Bu arada Kerim, Argun Holdingin kasasını boşaltmaya hazırlanan büyük bir hızsız olduğu anlaşılır.

Yasak Elma 75. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kerim Hırsız Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler