Ana SayfaDizilerYasak Elma 75. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kerim Hırsız Çıkıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 75. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kerim Hırsız Çıkıyor!

Fox Tv’nin bol entrikalı dizisi Yasak Elma, 74. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ender, Şahika’nın kendisine kurduğu ölüm tuzağını önceden anlıyor. Şahika, Ender’den kurtulacağını umarken o, sağ salim karşısına çıkıyor. Tutuşan Şahika, Ender’e susması karşılığında yüzde beş hisse veriyor. Ender, Halit’le konuşup yüzde on hisse almayı başarıyor. Şahika, Kerim’den hoşlanıyor. Ancak onun Yıldız’dan hoşlandığını anladığında bozuluyor. Gizli amaçları olduğu anlaşılan Kerim hırsız çıkıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Kerim Hırsız Çıkıyor!

Yasak Elma 75. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Şahika, Ender’e susması karşılığında hisse teklif ediyor. Ender, Halit’e üstü kapalı akıl danışıyor. O da yüzde on hisse istemesini tavsiye ediyor. Tutuşan Şahika, bu anlaşmayı kabul ediyor. Artık Ender’in şirkette söz hakkı olacaktır.

YASAK ELMA 74. BÖLÜM SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Halit, artık eski gücüne kavuşuyor. Ancak bumu herkesten saklıyor. Şimdiki tek amacı ise, Yıldız’ı tekrar elde edip onunla evlenmek oluyor. Onun için bir yalan uydurup Yıldız’ın evine geliyor. Yıldız, Kerim’in şirkette CEO olduğunu öğrendikten sonra onu Halit’in yanında daha önceden tanımamış gibi davrandığı için çıkmazda kalıp Ender’le buluşup ona akıl danışıyor.

Ender, Şahika’nın Kerim’den hoşlandığını anlayıp onları buluşturacak bir yemek hazırlıyor. Yemekte Kerim’in, Yıldız’la ilgilendiğini anlayan onu kıskanıyor. Halit, Erim’e çok istediği okuldan burs ayarlıyor. Ancak Erim, bunu babasının yaptığını bilmeden aldığı gitar hediyesiyle mutlu oluyor. Ama Ender, bunu Halit’in yaptığını anlıyor.

Yıldız’ın evinde kalmaya başlayan Halit, Yıldız’ın yemekten eve dönmesini saatlerce bekliyor. Halit, Zehra ile konuşup onun bir yardım almasını istiyor. Zehra. babasının teklifini kabul ediyor. Halit, kahvaltıda, Yıldız’la gündüz görüşmek istediğini söylüyor. Asuman durumu anlayıp, kızını bu konuda uyarıyor.

Şahika, bankaların Halit’in mal varlığını satışa çıkarılacağı gün yalıyı alacağından emin oraya gidip, orada düzenleme yapmaya başlıyor. Ancak Yıldız’ı karşısında görünce şaşırıyor. Üstüne birde Halit, merdivenlerden inip kendi evini tekrar satın aldığını söyleyince donup kalıyor. Bu arada Kerim, Argun Holdingin kasasını boşaltmaya hazırlanan büyük bir hızsız olduğu anlaşılıyor.

Yasak Elma 74. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Halit’de Yıldız’ın Evine Taşınıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler