Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nare Sancar'ı Katil Olmaktan Vazgeçiriyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nare Sancar’ı Katil Olmaktan Vazgeçiriyor!

Star Tv’nin sevilen dizilerinden Sefirin Kızı, 14. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Menekşe’nin gerçek yüzünü anlayan Sancar. onu annesinin evine götürüyor. Akın’ın ortadan kaybolmasıyla Sancar’ın, kötü bir şey yapmasından korkan Nare, Gediz ile işbirliği yapıp onu engellemek için onu takip ediyor. Gediz ile Nare, Sancar’ın Akın’ı sakladığı yeri buluyor. Nare. Sancar’ı katil olmaktan vazgeçiriyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Nare Sancar’ı Katil Olmaktan Vazgeçiriyor!

Sefirin Kızı 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Halise ile Menekşe, Nare ile Gediz’in fotoğraflarını herkese dağıtıp Sancar’ı ondan ayırmayı planlıyorlardı. Ancak planları ters tepiyor. Sancar, abisine bilezik vaadinde bulunup kurdukları tuzağı gözleriyle görüyor. Herkesin içinde Sancar, Menekşe’yi evinden kovuşor.

SEFİRİN KIZI 14. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nare ile Gediz, Menekşe’nin yaydığı görüntülerden sonra kaçmak yerine, Kavruk’un nişan törenine girip onlar tebrik ediyor. Nare ile Gediz’in tek derdi ise, Sancar’ın katil olmaması oluyor. Sancar, Menekxe’yi götürüp annesinin evine bırakıyor. Evde kalan Nare, Melek’e bir yalan uydurup karnının ağrıdığını söylemesini istiyor.

Melek’in, karnı ağrıyınca Nare’de Sancar’ın evinde kalıp onu kontrol etmek istiyor. Sancar, Gediz’in kendisini takip edeceğini düşünüp, kendi arabasını Kavruk’a veriyor. Gediz, saatlerce takip ettiği kişinin Sancar değil Kavruk olduğunu onun arabadan inmesiyle öğreniyor. Sancar, Nare’nin babasıyla pazarlık yapıp kızının velayetini Nare’nin üzerine aldırıyor.

Bu sırada, Akın’a doktorlar tutup onu tedavi ettiriyor. Sancar, mal varlığının bir kısmını kızı Melek’in üzerine yürütüyor. Onun amacı Akın’ı öldürdükten sonra kızının güzel bir hayat sürmesidir. Sancar, Akın’ın tam öldürecekken önce Sancar  geliyor ve ona katil olursa, fotoğraflarda gördüğü gibi Nare’nin, ağlayan omuzu olup onun göz yaşınını sileceğini. hatta onunla evleneceğini söylüyor.

Sancar’ı, bu konuşmada vazgeçiremiyor. Ama Nare’nin gelip kızını göstermesi, onun çok güzel bir çocuk olduğunu eğer Akın’ı öldürürse, onun çok çirkin bir kız  olacağını söylüyor. Sancar. dışarı çıkıp Melek’e sarılıyor ve onun çok güzel bir kız olduğunu ona söylüyor.

Sefirin Kızı 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nare Sancar’ı Affedecek Ama Bir Şartı Var!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler