Ana SayfaDizilerAcun Ilıcalı Survivor'da Salgını Açıkladı!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı Survivor’da Salgını Açıkladı!

Corona virüsü padenmisiyle savaş devam ederken vaka sayısı her geçen gün artıyor.  Dün itibariyle açıklanan vaka sayısı 1529’a ulaşmış durumda. Sağlık kurumlarından insanlar için “Evde Kal” çağrısı yapılıyor. Ülkece çok zor bir süreçten geçtiğimiz bu dönemde dün Acun Ilıcalı Survivor’da salgını açıkladı. Salgını öğrenen yarışmacılar şok geçirdi.

Adada Zor Anlar

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor’da dün akşam yarışmacılar için gergin anlar yaşandı. Şuanda Dominik’te olan ve salgının ülkemize geldiğini hatta ne boyutlara ulaştığından bir haber olan yarışmacılar açıklamalar karşısında göz yaşlarını tutamadı. Haberi büyük bir şaşkınlıkla karşılayan yarışmacılar aileleri için çok endişelendi. Açıklamasında ülkemizde sağlıkçılar için yapılan desteğe de değinen Ilıcalı’nın bu sözleri ardından yarışmacılar alkış akımının bir parçası olmak istedi ve ülkemizde bu zor günlerde hizmet veren sağlıkçıları alkışladılar.

Survivor’dan Elenen Sürpriz Gönüllü İsim Kim?

Survivor’da İlk Kez Yarışmacıların Aileleriyle İletişimine İzin Verilecek!

Survivor'da Büyük Şok
Survivor’da Büyük Şok

Bildiğiniz gibi Survivor normalinde Domik’te tamamen izole bir yarışma. Yarışmaya katılan yarışmacılar, adada kaldıkları süre boyunca yaşadıkları dünyadan izole oluyor ve tamamen vahşi doğayla kalıyor. Ancak ülkemizde ortaya çıkan salgın durumu Acun Ilıcalı’nın bu kararı ilk kez değiştirmesini sağladı. Ailelerden talep gelmesi doğrultusunda yarışmacılar ve ailelerinin iletişim kurabileceğini de söyleyen Ilıcalı iki oğlu olan Parviz’in ailesiyle görüşmesi için tolerans tanıyacaklarını açıkladı.

Survivor Yarışmacıları Güvende

Dominik’in güvenli bölge olmasına rağmen çekim yaptıkları yerde önlem aldıklarını açıklayan Ilıcalı, “Bizim bulunduğumuz bölgede herhangi bir vaka yok. Dünyanın şanslı bölgelerden birindeyiz şu anda. Taşıdığımız herhangi bir tehlike yok. Çekim alanlarımız izole, dışarıdan giriş çıkış yok, güvenlikli bir bölgedeyiz. Ayrıca her türlü tedbiri alıyoruz. Çekim yerlerimizde bazı değişiklikler yaptık sizi korumak için” dedi.

Acun Ilıcalı Survivor’da Salgını Açıkladı!

Survivor'da Büyük Şok
Survivor’da Büyük Şok

Dün yarışmada salgının Türkiye’ye de sıçardığını yarışmacılara açıklayan Acun Ilıcalı durumu “Bu kötü haber verme toplantısı değil, sadece böyle önemli bir olaydan sizin habersiz olmanızı istemedik. Buraya gelmeden ailelerini tekrar arattım aileleriniz güvende ve sağlıklı. Onlarla temas halindeyiz. İlk önce Çin’de ortaya çıkan corona virüs salgını daha sonra İran ve İtalya’ya yayıldı ve artık tüm dünyada tehlikeli bir boyuta ulaştı. Hatta Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan edildi. Ülkeler sınırlarını kapattı. Virüsün yayılmasını engellemek için dünya artık karantina altında. Türkiye’de de bu salgın ortaya çıktı ve şu ana kadar 30’dan fazla vatandaşımız hayatını kaybetti. Türkiye’de restoranlar kafeler kapatıldı. Acil durumlar için bankalar ve marketler açık. İnsanlar evlerinden çalışmaya başladı. Sokaklar boşaldı. Ülkemizde de sınırlar kapatıldı, uçuşlar durduruldu.” sözleriyle anlattı.

Acun Ilıcalı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler