teensexonline.com
Ana SayfaDizilerYasak Elma 74. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Halit'de Yıldız'ın Evine Taşınıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 74. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Halit’de Yıldız’ın Evine Taşınıyor!

Yasak Elma 74. yeni bölümüyle 23 mart pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Şahika, tutuşmuş bir vaziyette Ender’e bir anlaşma yapmak istediğini ve ona şirketten hisse vereceğini söyler. Ender, Halit’e şirkette hissesi olursa onun yanında çalışmasını istediğini söyler. Halit ise, onun teklifi karşısında güler. Şahika, Halit’in banka hisselerinin satışa çıktığını öğrenir ve onun yalısını almak için harekete geçer. Dizinin yeni fragmanında; Halit’de Yıldız’ın evine taşınıyor. Zehra’nın tekrar alkole başladığını öğrenince çok üzülüyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Halit’de Yıldız’ın Evine Taşınıyor!

Yasak Elma 74. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Sıtkı’nın evinde su boruları patlayınca Halit, valizini alıp Yıldız’ın evine geliyor. Yıldız ile Lila, Halit’in Zehra’yı sarhoş bir halde görmemesi için onu ayıltmaya çalışıyor. Ama Halit, kızının tekrar içki içmeye başladığını anlayıp onunla konuşuyor. Tüm olanlardan kendisini sorumlu tutan Halit, kızına sarılıp onu teselli ediyor.

İşte Yasak Elma 74. bölüm 2. fragmanı….

YASAK ELMA 73. BÖLÜM ÖZETİ!

Halit, maddi durumunu düzelttiğini herkezden gizleyip Şahika’nın asistanlık teklifini kabul eder ve işe başlar. Yıldız, Kerim’in ukala tavırlarından pek hoşlanmaz. Ender, Yıldız’ı yemeğe davet eder. Şahika, yemekte büyük bir zevkle Halit’i asistanı olarak işe aldığını anlatır. Bunu duyan Erim’in morali bozulur ve gitarını satıp parasını, babasını görmeye gittiğin gizlice onun cebine koyar.

Halit, bunu görünce üzülüp oğluyla konuşur. Zehra, kendisini içkiye verip kendisine emanet edilen Halitcan’a bakmayı unutur. Bunu öğrenen Yıldız, evde ne kadar işçi şişesi varsa kaldırır. Bu seferde Zehra, Emir’le dışarıda içip eve gelmeye başlar. Lila ise, ilk haftalığı ile ailesini yemeğe götürür. Halit’in işe başladığını öğrenen bu işin altında başka bir şey olabileceğini düşünen Ender, araştırma yapar.

Halit’in, batmasına neden olan yatırımının değerlendiğini öğrenir. Ender, Şahika giderse Halit’in yanında çalışmaya devam etmek için ona destek oluyormuş gibi görünüp onun yanına gider. Halit ise, Ender’in samimiyetine pek güvenmez. Şahika, Ender’in Tuzlaya gideceğini öğrenip ona şoförünü verir. Araba yolda kaza yaparak takla atar.

Yasak Elma 74. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ender Şahika’nın Tuzağına Düşmüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler