Ana SayfaDizilerAfili Aşk Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

İlgili Postlar

Afili Aşk Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

Kanal D ekranlarının başladığı ilk günden beri büyük bir izleyici tarafından izlenen ve reyting rekorları kıran dizinin son bir kaç haftadır reytinglerinde düşüş yaşandı. Ne yapılsa dizinin konusu uzatılamadı. Önce yayın günleri değişen Afili Aşk dizisi final yapmak zorunda kaldı. Mutlu son ile biten Afili Aşk final bölümüyle ekranlara veda etti.

Perşembe Dizileri 2020

Afili Aşk Ekranlara Veda Etti!

Ayşe, Kerem’i Ceyda ile evlenmekten söylediği hamilelik yalanıyla kurtarır. Bunu öğrenen Ceyda, sinir krizleri geçirir. Ceyda’nın annesiyle babası ise kızlarının başarısızlığını sorgulamaya başlar. Rıza, evlilik dışı Ayşe’nin hamile kalmasına tepki gösterir. Ama Melehat, oğluyla konuşup, kızının onun baskıları yüzünden hata yaptığını artık bu tutumundan vazgeçmesini ister.

AFİLİ AŞK FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

İki aile bebek haberini kutlamak için küslüğü bırakıp bir araya gelir. Aslında Ayşe, hamile değildir. Bu yalanında altından nasıl kalkacağını düşünmeye başlar. Ceyda, onlar yemekteyken eve gelip Muhsin beye, Ayşe ile Kerem’in daha önceden de gerçek evli olmadıklarını onu kandırdıklarını söyler.

Üzerine bir de Ayşe’nin gerçekten hamile olmadığını onu yine kandırdıklarını söyler. İki ailede Ayşe’yi doktora götürüp gerçeği öğrenmek ister. Ayşe, bir doktor ayarlamıştır ancak Ceyda, tedbiri elden bırakmaz. Ayşe’nin doktoru, onun hamile olduğunu söyler. Ceyda, kendi doktorunu getirip birde onun bakmasını ister.

Doktor, Ayşe’ye hamile olduğunu söyleyince Ceyda düşüp bayılır. Ayşe ile Kerem ise, duruma çok şaşırır. Ayşe, Ceyda’nın doktorunu bulup onunla konuşur ve gerçekten hamile olup olmadığını sorar. Doktor ise, o kadar insanın ona karşı baskısını görünce onu kurtarmak için yalan söylediğini ve gerçekte hamile olmadığını itiraf eder.

Şirkette işler karışır. Yabancı ortaklar Kerem hakkında çıkan haberlerden sonra ortaklığı bitirmek istediklerini açıklar. Ayşe, Kerem’i yanına çağırıp ona aslında hamile olmadığını itiraf eder. Kerem de zaten bildiğini söyler ve diz çöküp Ayşe’ye evlenme teklifi eder. Ayşe ile Kerem’in, düğün günü gelir. İkili bu sefer gerçekten evlenir. Sabri yine düğünü bassa da Ayşe’den vazgeçtiğini açıklar.

Afili Aşk 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe İle Kerem Bu Sefer Gerçekten Evleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler