Ana SayfaDizilerMucize Doktor 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Babasını Kurtarmak İsteyince Ortalık...

İlgili Postlar

Mucize Doktor 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Babasını Kurtarmak İsteyince Ortalık Karışıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizilerinden Mucize Doktor 27. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ali’nin babası, yıllar sonra oğlunun karşısına çıkıyor. Onu gören Ali, babasının kendisine ve annesine yaşattıkları aklına geliyor. Annesiyle yüzleşen Ali, onun ölmek üzere olduğunu öğreniyor. Kıvılcım’ın, bebeğini aldırmadığı ve hala hamile olduğu Tanju’nun gözünden kaçmıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Ali, babasını kurtarmak isteyince ortalık fena karışıyor. Tanju, Ali’ye engel mi olacak?

Perşembe Dizileri 2020

Ali Babasını Kurtarmak İsteyince Ortalık Karışıyor!

Mucize Doktor 28. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali, sabah uyanır uyanmaz babasını kurtarabileceğini düşünerek hastaneye koşuyor. Tanju, Ali’nin babasını kurtarmak için onun dosyasını alıp Onkolojiye gittiğini öğreniyor. Ferman hoca, Nazlı’dan durumu öğrenince Ali için endişelenmeye başlıyor.

İşte Mucize Doktor 28. bölüm 1. fragmanı….

MUCİZE DOKTOR 27. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali, yıllar sonra tüm travmalarının nedeni olan babasını tekrar karşısında görünce sinir krizleri geçiriyor. Onu sakinleştirmek ise Nazlı’ya düşüyor. Hastaneye ameliyat sırasında ölen kadının ölüm nedenini anlamak isteyen Ali, soluğu hastanın evinde alıyor. Ölen kadının oğluna annesinin öldüğünü ve otopsi yapmak için onun iznine ihtiyacı olduğunu söylüyor.

Adam ise annesinin ölüm haberine aldırmadan onun sağlığında bir faydasını görmediğini söyleyip otopsiyi kabul etmiyor. Ali, ısrarcı davranınca adam Ali’yi polise şikayet ediyor. Tutuklanan Ali, nezarete alınıyor. Adil, haberi alır almaz karakola koşuyor ve onu kurtarmak için elinden geleni yapıyor.

Ali, nezaretten kurtuluyor. Ali, annesiyle karşılaşıyor. Kendisini bırakmak zorunda kalan annesini affetmeyen Ali, ondan babasının ölmek üzere olduğunu öğreniyor. Beliz, Ali ile konuşup kendisinin babasıyla olan ilişkisini anlatıp onun babasıyla konuşmasını istiyor. Ali, babasıyla konuşmak istiyor ama babası gözünü açar açmaz oğlunu katillikle suçluyor.

Yıllar geçse de babasının değişmediğini öğrenen Ali, ne yapacağını bilemiyor. Beliz, Kıvılcım’ın bebeğini aldırdığını öğrenince vicdan azabı çekip onunla yakından ilgileniyor. Ona çok sevdiği sert kahve getiriyor. Kıvılcım ise içemiyor. Bunu gören Tanju, onun bebeği aldırmadığını anlıyor. Tuvalette kimsenin olmadığını zannedip Kıvılcım, bebeği aldırmadığını itiraf ediyor. Ancak tuvaletteki hemşire her şeyi duyuyor.

Mucize Doktor 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Babasının Değişmediğini Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler